UZER’DEN KADINLARA MESAJ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER’DEN KADINLARA MESAJAK Parti Gaziantep İl Başkanı 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Terör Oyununu kadınlar ve analar bozacaktır denilen mesajda Başbakan’ın  “silahlar sussun, analar ağlamasın” sözleri hatırlatıldı.

AK Uzer, mesajında,  AK Parti’nin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışındaki kararlı duruşunun kadınları cesaretlendirdiğini söyledi.

Uzer, kadın ve anne olmanın aynı gönül diliyle konuşma anlamına geldiğini belirtti.

Türkiye’de terör oyununu kadınlar ve annelerin bozacağını belirten AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, kırmızı çizgileri  Tek Vatan, Tek Bayrak,Tek Millet ve Tek Devlet olan Milli birlik ve Kardeşlik projesinde Sayın Başbakanın bir konunun altını ısrarla çizdiğini belirterek, “Silahlar sussun, analar ağlamasın diyor Sayın Başbakanımız. Kadının ve ananın gönül dili birdir. Anneliğin ideolojisinin olmadığını söylüyor. Israrla Analar ağlamasın diyor. Ana yüreğinin, kadın yüreğinin terörü bitirecek güçte olduğunu çok iyi biliyor. 8 Mart 1857 yılında New York’taki grevde ölen 129 işçinin birçoğunun kadın olmasından dolayı kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar günündeki dayanışma, bugün ülkemizde terörün bitmesi ve ülkemize huzurun gelmesi için çok önemli bir örnektir” dedi.

Türkiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün ilk kez 1921 yılında “Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatan Uzer, şöyle devam etti;  “Artık Kadınlar; hayatın bütün alanlarında yer alarak daha kararlı bir duruşa sahipler. AK Parti’nin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışındaki kararlı duruşu kadınlarımızı cesaretlendirmiştir. Merkezinde insan çizgisinde hizmet olan AK Parti iktidarı politikalarında kadına pozitif ayrımcılık yaparak toplum içindeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Türkiye’nin huzura ihtiyaç duyduğu bu dönemde bunu tesis edecek en büyük dil kadınlarımızın gönül dilidir, duygusudur. Gönül dilinde rahmet ve huzur olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER’DEN KADINLARA MESAJ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin