UZER “ EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ YAŞLILARDIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER “ EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ YAŞLILARDIR”AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, yaşlılar haftası dolayısı ile yazılı bir açıklama yaptı. Uzer “Büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer,  18-24 Mart tarihleri arasında kutladığımız Yaşlılar Haftasının toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi, duyarlılık ve katılımlarının sağlanması açısından önemli olduğunu söyledi.

“Toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın ekonomiye, kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum” diyen Uzer, “ Toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtmaları, milli kültür ve medeniyet değerlerimizin yarınlara ulaşmasına vesile olmaları dolayısı ile değerli büyüklerimiz, aile ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir” dedi.

Uzer, mesajını şöyle devam ettirdi; “Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz.

UZER “ EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ YAŞLILARDIR”

Yaş almak bir dağın tepesine çıkmaya benzetilebilir. Zirveye çıkmak zor ve zahmetlidir ama zirveye doğru atılan her adım bakış açısının ve ufkunun daha da genişlemesine vesile olur. Bizler yaşlılarımızın edindikleri deneyimi, tecrübeyi ve birikimi genç nesillere aktarmaya gayret ediyoruz. Yaşlılarımız sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kurulan bağ, ülkemizin daha güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

AK Parti iktidarı olarak olarak, yaşlı hizmetlerini yaygınlaştırmak, hizmet kalitesini artırmak, hizmete erişilebilirliği sağlamak, yeni alternatif hizmetleri geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftasını en derin kalbi duygularımla tebrik eder, büyüklerimin ellerinden öper, selam ve saygılarımı sunarım.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER “ EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ YAŞLILARDIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin