UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİAk Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şahinbey Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Gaziantep 4.Olağan İl Kongresi tamamlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen İl Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Ahmet Uzer’le yola devam kararı çıktı. Yoğun tezahüratlarla salona gelen İl Başkanı Ahmet Uzer, Ömer Nasuhi Güleç ile yarıştı. 510 oya 99 oyla İl Başkanlığına seçilen Ahmet Uzer oldu.

Kongre öncesi AK Partililere seslenen Uzer, “Bugün demokrasi adına, Gaziantep adına, AK Parti adına, sizlerin katılımı ile bir demokrasi şöleni yapıyoruz. Bu Kongre başta ülkemize, milletimize, şehrimize ve bu ülkede yaşayan herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Değerli dava arkadaşlarımız 2001 yılından beri toz demedik, çamur demedik sizlerle beraber Başkanımızın izinde bir yürüyüşte bulunduk. Dik duruşumuzla bu ülkede Sayın Başbakanımızın deyişi ile bu ülkede destanlar yazdık. Türkiye de olmaz denilen şeyler gerçekleşti ve ülkemiz dünyada, bölgesinde hatırı sayılır ve emir almayan bir ülke konumuna geldi. Bunu Sayın Başbakanımıza borçluyuz.

UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİGECE ZENGİN YATACAKLAR SABAH FAKİR KALKACAKLARDI

UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ

İnsanlar gece zengin yatacaktı sabah fakir kalkacaktı. Kimse bir ayın sonunu yapamayacaktı. Akşam milyoner yatacak sabah işsiz kalacaktı. Kimse bunun hesabını yapamayacaktı. Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin Türk parasını gördüğü zaman insanlar dolar yerine Türk parası verin diyor. Bu ülkede fakir yaşayan insanların rahat içerisinde yaşaması için gerekli tüm çalışmalar yapıldı. Herkes cebinde Türk parası taşımaya utanır vaziyete gelmişti. AK Parti bu ülkede paraya değer kazandırdı.Başbakanımızın bana söylediği bir şey var “Ben ne kadar Gaziantep’e gelirsem Gaziantep’i çok gelişmiş ve çok değişmiş buluyorum” Bu şehirle ne kadar iftihar etsek az arkadaşlar. Bu nedenle Başbakanımızın yanında çok hatırı sayılır bir yerimiz var.

UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİSOLUN KALESİ AKPARTİNİN KALESİ OLDU

Yıllarca solun kalesi denilen ve her seçimde sol partilerin birinci çıktığı bu şehirde Allah’a şükürler olsun ki sizlerinde gayreti ve yoğun çalışmalarımızın neticesinde AK Parti’nin kalesi olan bir şehir çıktı. Gerçekten her yapılan seçimde çıkan neticeler sonucu sizlerle iftihar ediyoruz. Solun kalesi AK Parti’nin kalesi oldu. Bütün mahalli seçimlerde belediye başkanlıklarını bize verdiniz. Bütün seçimlerde milletvekilleri sayısının yüzde yetmiş beşini yani dörtte üçünü AK Parti’ye verdiniz. AK Parti’de sizleri mahcup etmedi. Milletvekillerimiz dik durarak ve belediyelerimiz yaptıkları hizmetleri ile hizmetin nasıl yapılması gerektiğini dosta ve düşmana gösterdiler.

“SİYASET TEMİZ OLANLARIN İŞİDİR”

UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİDeğerli arkadaşlar siyaset temiz olanların işidir. Bu AK Parti ile bu ülkede egemen olmaya başladı. Elbette vatanını, ülkesini seven ve temiz siyaset yapan arkadaşlarımız da vardır. Ama maalesef azınlıkta kalıyor. Bu Parti ilk kurulduğunda demiştim ki bu parti ilk seçimde iktidar olacak ve bu memlekete çok büyük hizmetler yapacak gelin beraber çalışalım dedim. Çok yerde kapılar yüzümüze kapandı. Allah şükür bugün olmazlar olur hale geldi ve bugün bir kongre yapıyoruz” dedi.

Şahinbey Kapalı Spor salonunda yapılan AK Parti 4. Olağan Kongresi’ne Başbakan Tayyip Erdoğan ve Eşinin yanı sıra Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcıları Hüzeyin Çelik ve Ömer Çelik ve çok sayıda AK Partili vatandaş katıldı.

Tekrar Gaziantep AK Parti İl Başkanlığına seçilen Ahmet Uzer’in listesinde yer alan İl Yönetim Kurulu Listesi şöyle; Hakan Aslansoy, Erdem Güzelbey, Osman Akalın, Mehmet Haz, Veli Kıyak, Fikret Murat Tural, Burhanettin Öztop, Ayşen Durucu, Mutlu Kasapoğlu, Abdullah Özyazgan, Kahraman Polat, Cuma Güzel, Selami Memiş, Mehmet Yıldız, İbrahim Karataş, Resul Kaya, Emine Yağmur, Uğur Güceylioğlu, Raci Dölek, Taner Toprakçı, Abdülkadir Ünal, Levent Kara, Muhittin Bay, Metin Kavak, Hacer Özdil, Memik Terlemez, Figen Akan, Tuğba Çekmecelioğlu, Özkan Öğretmen, Bayram Özkardemli, Ketayun Büyükmeşe, Mehmet Dağcı, Şıh Mehmet Öztürk, İbrahim Ağırman, Abdülkadir Güven, Bedir Yılmaz, Ümmü Gülsüm Avcı, Süreyya Özbakkal, Mıray Eda Sayar, Şaban Doğan, Cuma Reyhan, Gül Olçal, Zübeyde Özçörekçi, Meral Özgen, İbrahim Halil Açıkgöz, Arif Kurt, Eyür Özkeçeci, M. Ali Dalkan, Hüseyin Deveci

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin