UZER, DEMOKRASİ KAZANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UZER, DEMOKRASİ KAZANDIAk Parti Gaziantep İl Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Uzer düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Gaziantep Adliyesinde düzenlenen mazbata törenine törenine AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Gaziantep İl Seçim Kurulu başkanı tarafından Uzer’e mazbatası verildi. Mazbatasını aldıktan sonra konuşma yapan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, 6 Mayıs tarihinde yapılan Gaziantep Ak Parti İl Başkanlığı 4.Olağan Kongresinin demokratik bir yarış içerisinde geçtiğini ve demokrasinin güzel bir örneğinin sergilendiğini söyledi. Uzer; “ Hakimlerimizin teminatı altında ve hukuk güvencesiyle yapılan bu kongre sevindiricidir ve bundan sonrada bu şekilde bu kongreler yapılmaya devam edecektir. Ben bu kongrelerde ve seçimlerde kahrımızı çeken değerli seçim kurulu başkanlarına ve üyelerine ve bu kutsal çatı altında adelet dağıtan ve görev yapan başta sayın Başsavcımıza ve yardımcılarına, adalet komisyonu başkanları ile bu kutsal görevde bulunan hakim ve savcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Adaletin doğru bir şekilde tecelli etmediği yerlerde maalesef dünya standartlarında demokrasi oluşturmanız mümkün değildir. Türkiye’de yıllardır seçim ve kongrelerde seçimler demokratik bir şekilde yapılabiliyor ve her seçimden sonra demokrasimizin çıtası yükselmeye devam ediyor. UZER, DEMOKRASİ KAZANDI

Bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın daha demokratik bir ülkede, insan haklarına saygı gösterdiği bir Türkiye hepimizin özlemi. Bunun için hem bizlere, hem de bu ülkede görev yapan tüm kamu görevlilerine çok büyük görevler düşüyor. Bu zamana kadar bunu en iyi şekilde yaptık, bundan sonra da Yasama, Yürütme ve Yargısı ile demokrasinin en yüksek seviyede hakim kılınabilmesi için bizler de siyasiler olarak üzerimize düşeni yapacağız. Yapılan kongrenin şehrimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
UZER, DEMOKRASİ KAZANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin