Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk Hatem Hastanesi’nde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’teki devlet ve özel hastanelerde ki başarılı çalışmaları ile tanınan Gastroenteroloji Uzmanı Uzm. Dr. Muzaffer ERTÜRK, Özel Hatem Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk’ün ’ün Mide Hastalıkları , Barsak Hastalıkları , Karaciğer Hastalıkları , Kronik Hepatit B ve C Hastalıklığı tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer almaktadır .Dr. Ertürk , İnflamatuvar Barsak Hastalıkları Derneği , TGD (Türk Gastroenteroloji Derneği) ve Türk Hepatoloji Derneği Üyesidir.

Uzm. Dr. Muzaffer ERTÜRK Kimdir?

1967 yılında Adiyaman’ın Besni İlçesinde doğan Uzm. Dr. Muzaffer ERTÜRK , ilkokul , oratokul ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1990 yılında İstanbul üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1984 – 1990 yılları arasında İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasını yaptı. 1997-2000 yılları arasında ise Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalı’nda ihtisasını başarılı bir şekilde tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen Ertürk daha önce ,Ersin Arslan Devlet Hastanesi ve Gaziantep Amerikan Hastanesi’nde hizmet verdi.

Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk Hatem Hastanesi'nde
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk Hatem Hastanesi’nde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin