VALİ ATA’DAN GAMEP’E ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VALİ ATA’DAN GAMEP’E ZİYARET

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Medya Platformu Derneği’ni (GAMEP) ziyaret etti.

GAMEP dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Başkan Yardımcısı Galip Ünlükara, Genel Sekreter Savaş Oğuz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gören, Kurucu Üye İsmail Şahin ve Denetim Kurulu Üyeleri Yusuf Özkoyuncu ile Yusuf Kılıç hazır bulundu.

Gaziantep Medya Platformunun yapmış olduğu çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerinden bilgiler alan Gaziantep Valisi Erdal Ata, “ Yerel basınımıza gerçekleştirdiğimiz iadeyi ziyaretler çerçevesinde bugün GAMEP’i ziyaret ettik.  Basınımızın birlikte hareket etmek ve çeşitli etkinlikler düzenleyebilmek için bir araya gelmesi olumlu bir gelişme “dedi.

Dernek üyeleriyle bir süre şehir gündemi üzerine sohbet eden Vali Ata, Gaziantep’in öncelikli sorununun eğitim olduğunu söyledi. Gaziantep’in eğitimde yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali Ata, eğitime katkı için düzenlenen projelere tüm şehir halkının destek vermesini beklediklerini ifade etti.

GAMEP’in 17 Kasımda Şehitkâmil Kültür Merkezinde gerçekleştirmeyi planladığı “Marka Şehrin Markaları” ödül töreni hakkında bilgiler veren Başkan Nazmi Özkoyuncu ise ,”Tarihi bir ödül töreni hazırlığı içerisindeyiz. Amacımız Gaziantep yerel medyası ile iş dünyasını bir araya getirmek” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
VALİ ATA’DAN GAMEP’E ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin