Vali Davut Gül, “Kadınlarımız, geleceğimizin güvencesidir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesilleri geleceğe taşıyan kadınlarımız, çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak vatanına, bayrağına, milli ve manevi duygulara bağlı ahlaklı bireyler yetiştirerek geleceğimizi teminat altına almaktadırlar.

Annelik gibi kutsal görevlerini layıkıyla yerine getiren, bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat ve iş dünyasında önemli başarılara imza atan kadınlarımız, geleceğimizin güvencesidir.

Geçmişten bugüne fedakârlığı ve üretkenliği ile öne çıkan Türk kadınları, iş hayatından siyasete, sanattan spora birçok alanda uluslararası başarılara imza atmış ve atmaya devam etmektedir.

Huzurlu ve sağlıklı toplum için kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi ve sosyal yaşamda daha fazla söz sahibi olması büyük önem taşımaktadır. Bu bilincin oluşması ise toplumun tüm kesiminin ortak ve kararlı mücadelesi ile mümkündür.

Toplum hayatına katkı sunarken göstermiş oldukları fedakârlıklar için tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit anneleri, şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ve Gaziantepli Hanımlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül, “Kadınlarımız, geleceğimizin güvencesidir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin