Vali Davut Gül’ün Anneler Günü Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valisi Davut Gül Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Aile birliğinin tesis edilmesinde, çocukların sağlıklı ve mutlu bir ortamda yetişmesinde en temel rolü üstlenen anneler, varlıkları ile güç kattığı evlatları için her zaman sığınılabilecek sıcak bir kucaktır.

Büyüklerine saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dinin, bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisinde; annelerimizi mutlu etmeli, emeklerinin boşa gitmediğini göstermeli ve onların ne kadar kıymetli olduklarını kendilerine daima hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emaneti olan şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, Koronavirüs salgını dolayısı ile vefat eden annelerimiz ve bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve hayatını çocuklarına vakfeden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün Anneler Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin