Vali Davut Gül’ün Berat Kandili Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.

Bu mübarek gece vesilesi ile toplumsal olarak yaşadığımız bu zor süreçte Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaradılanı Yaradan’dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır.

Berat Kandili, bizlere Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir.

Bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimeli ve beraberce güzelliklere yürünmelidir.

Vali Davut Gül’ün Berat Kandili Mesajı

Bu vesile ile, yaşadığımız bu zor günlerde Gaziantep modelini yaşatarak komşusu açken tok olmayan, bütün zor durumdaki kardeşlerine yardımını esirgemeyen ve başlattığımız yardım kampanyasında en ön saflarda yer alarak Gönül Seferberliğine öncülük eden tüm hayırsever kardeşlerimize özellikle minnetimi ifade ederken, tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün Berat Kandili Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin