Vali Davut Gül’ün Kurban Bayramı Mesajı

featured
Gaziantep’te, 18 Mart Çanakkale Zaferi İçin İlk Tören Şehitlikte Düzenlendi,
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen, toplumsal yaşamımızın önemli günlerinden olan Kurban Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu hamdolsun bu sene de yaşıyoruz.

Kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayan Kurban Bayramı, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri barındırmaktadır

İnanıyorum ki ilimizde mevcut sevgi, saygı, hoşgörü ve huzur ortamının gönül birliğimiz sayesinde güçlendiği bir Bayramı daha hep beraber yaşayacağız.

Her sene bu önemli bayramı coşkuyla, kardeşlik duyguları içerisinde kutluyor ve kestiğimiz kurbanı eşimiz, dostumuz ve ihtiyaç sahipleri ile paylaşıyoruz. Ancak bu sene Kurban Bayramı Koronavirüs salgını vesilesi ile bizler için daha önemli bir anlam ifade ediyor. Yardımlaşma ve kardeşlik duygularının zirveye taşındığı bu günlerde inanıyorum ki gönlü zengin Gaziantep halkı, salgın sürecinde zor duruma düşen ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımızla kurbanını ve rızkını daha bir istekle paylaşacaktır. Bizler de KURBANTEP projemizle hayır sahiplerinden aldığımız kurban bağışlarını bütün bir yıl boyunca ihtiyaç sahiplerimize ulaştırmaya devam edeceğiz.

Gönül huzuru içerisinde kurban ibadetimizi ifa ederken hem kurban kesim öncesinde hem de sonrasında korona virüs ile mücadele kurallarına riayet etmek, bizleri sağlıklı bir geleceğe bir adım daha yaklaştıracak ve normalleşmeyi biraz daha kolaylaştıracaktır. Sağlığımız için maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım ve hijyen kurallarına uyalım, kalabalık bayram ziyaretlerinden, yüz yüze bayramlaşmaktan ve tokalaşmaktan kaçınalım, akraba ve dostlarımızın bayramlarını telefonla kutlayalım ve bu bayramı sağlıkla ve huzurla geçirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gaziantepli hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve esenlik dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Vali Davut Gül’ün Kurban Bayramı Mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Davut Gül’ün Kurban Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin