Vali Gül: “Eğitimde Yüz Gün Hedefi Koyduk”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valisi Davut Gül 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Öğretmenlere hitap eden Vali Gül; eğitimde yüz gün hedefinin belirlendiğinin altını çizerek, Gaziantep’te ciddi eğitim yatırımlarının olduğunu dile getirdi.

Vali Gül, toplumların gelişmesi ve medeniyetin yerleşmesinde ilk basamağın eğitim olduğunu vurgulayarak öğretmenlerin, milli şuurun oluşturulması ve geleceğe taşınması, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek medeniyet yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerlemesi için, “İstikbalimizin Teminatı” evlatlarımızın en büyük yardımcısı ve yol göstericileri olduğunu söyledi.

En önemli hedeflerinden birinin şehirde tekli eğitime geçmek olduğunu kaydeden Gül; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de tekli eğitime geçeceğiz.  Kendimize yüz gün hedefi koyduk, bu süre içerisinde okullarımızın daha güvenilir olabilmesi için bütün okullarımızı kamera sistemlerini kurup polis merkezlerine entegre edeceğiz. Böylelikle internetten sisteme girdiğimizde herhangi bir okulun bahçesinde birinin olup olmadığını, okul giriş çıkışlarında olmaması gereken kişilerin olup olmadığını görmüş olacağız.  Güvenlik görevlileri ve bekçilerimizin sayısını arttıracağız.” dedi.

Vali Gül;  “Her okulda spor kulüpleri kuracağız ve asgari elli bin lisanslı sporcumuz olacak. Yani biz Gaziantep’te öğrencilerimizi lisanslı sporcu olarak onlara çeşitli aktiviteler yaptırmak istiyoruz. Bu şekilde öğrencilerimizi daha sağlıklı ve dinamik bir şekilde faydalı faaliyetlere yönlendirerek hem takım ruhunu geliştireceğiz hem de zararlı alışkanlıklardan uzak tutmuş olacağız. Bunu yüz gün içerisinde uygulayıp kamuoyunun karşısına çıkacağız. Gaziantep olarak bunu el ele vererek hep birlikte başaracağız. ” şeklinde konuştu.

Vali Gül: “Eğitimde Yüz Gün Hedefi Koyduk”

İdareciler, öğretmenler ve velilerle birlikte eğitim politikalarının en iyi uygulandığı şehir olabilmek hedefi ile çalışmalara devam edileceğinin mesajını veren Vali Gül; “Bugünleri yarınları taşıyan, yurdun her köşesinde ayrım gözetmeden hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görevlerini layıkıyla ifa eden tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini canı yürekten kutluyorum, eğitim yolunda hayatlarını kaybeden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor emekliye ayrılmış bulunan tüm öğretmenlerimize sağlık ve huzur temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Aday öğretmenlerin yemin töreni ile devam eden programda, mesleğinde emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi ve spor müsabakalarında dereceye giren öğretmenlere ödülleri Vali Davut Gül tarafından verildi.

Program halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Vali Gül: “Eğitimde Yüz Gün Hedefi Koyduk”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Gül: “Eğitimde Yüz Gün Hedefi Koyduk”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin