Vali Yerlikaya, Gaziantepspor açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantepspor’un kongre sürecinde yaşananların ardından tüm gözler Gaziantepspor’a çevrildi. Gaziantepspor’a kayyum atanacağı söylemlerinin ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Gaziantepspor Kulübü Derneğinin 30.07.2017 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili olarak Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya yönelik sosyal medya yoluyla çeşitli paylaşımlarda bulunulmaktadır. Şehrimizin Süper Lig’de mücadele etmiş bir kulübünün kongresinde yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan her iki aday Valiliğimizce kabul edilerek kendilerine başarı temennisinde bulunulmuştur. 06 Ağustos 2017 Pazar günü yapılan Dernek olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar İl Dernekler Müdürlüğümüze henüz teslim edilmemiştir. Ayrıca; Gaziantepspor Kulübü Derneği’nin 06 Ağustos 2017 tarihli kongresinde divan başkanlığı görevini yürüten Sayın Sermet Atay ve başkan adaylarından Sayın Mutlu Özpineci’nin Valiliğimizden randevu talepleri kabul edilmiş olup, bugün için kendilerine randevu verilmiştir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi bakımından Valiliğimizce yapılan açıklamalar dışındaki iddia ve isnatlara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Yerlikaya, Gaziantepspor açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin