Vali Yerlikaya, Kilis’e atılan roket sonucu yaralanan Kara’yı ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ali Yerlikaya, Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı’nın 2. gününde PKK/KCK/PYD-YPG terör bölgesinden Kilis ilimize yapılan roketli saldırıda yaralanan Mustafa Kara adlı vatandaşımızı tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Vali Yerlikaya, Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve doktorların de eşlik ettiği ziyarette Mustafa Kara’ya “geçmiş olsun”diyerek, acil şifalar temennisinde bulundu.

Mustafa Kara’nın tedavi süreci hakkında doktorlarından bilgi alan Vali Yerlikaya, “İnanıyorum ki hastanemizde verilecek tedavi hizmetleriyle en kısa sürede tekrar sağlığınıza kavuşacaksınız.  Devletimiz bütün imkânlarıyla yanınızdadır. Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Kahraman Mehmetçiklerimiz, terör örgütlerine karşı milletimizin gönlünden geçeleri en güzel şekilde hayata geçirecek ve bölgemize yönelik terör saldırılarını önleyeceklerdir. Sizler müsterih olun.”  dedi.

Mustafa Kara’da Vali Yerlikaya’ya ziyaretleri için teşekkür ederek, “Devletimiz, milletimiz sağ olsun. Allah Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Yerlikaya, Kilis’e atılan roket sonucu yaralanan Kara’yı ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin