Vali Yerlikaya’dan Küsget esnafına Müjde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, KÜSGET Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kemal Güneş’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yerlikaya Küsget’e meslek okulu yapılacağı müjdesini verdi.
Esnafın sorunlarını anlatan Güneş, Vali Yerlikaya’nın da esnaf çocuğu olduğunu hatırlatarak ‘Valimiz sorunlarımızı bizden daha iyi analiz ediyor. Her zaman yanımızda olacağına inanıyoruz ve desteklerini bekliyoruz” dedi.
“ARAZİ VE TEŞFİK KONUSUNDA KATKIDA BULUNACAĞIZ”
KÜSGET Yönetim binasında yapılan toplantıya Başkan Mustafa Kemal Güneş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sanayi Sitesi’nde bulunan Oda Başkanları ve Yöneticilerle birlikte, Camii heyeti de katıldı. Başkan Mustafa Kemal Güneş’ten site hakkında brifing alan Vali Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin en büyük sanayi sitesi olan KÜSGET, yaptığı ilkler ve başarılı çalışmaları ile Türkiye’de tanınan bir sanayi sitesidir. Nisan ayında yapılan genel kurul toplantısına katıldım ve yapılan hizmetleri dinlediğimde hayratlar içinde kaldım. Türkiye’de böyle kapsamlı bir hizmeti veren Başkan Mustafa Kemal Güneş ve ekibine Gaziantep adına teşekkür ediyorum. Bizlerde Valilik olarak artık sıkışmış olan sanayi sitelerinin daha geniş alanlarda hizmet vermesi için yeni alanlar açılması yönünde çalışmalar yapacağız. Gaziantep’in tır ve kamyon gibi büyük araçlara hizmet verecek bir sanayi sitesine ihtiyacı olduğunu gördüm. Bu konuda hazine arazisi temini konusunda valilik olarak gereken desteği vereceğiz. Esnafınız bir kooperatif kurup bize müracaat ederse teşvik ve arsa konusunda katkıda bulunmaya çalışacağız. Çünkü, mevcut işyerlerinin yüksek olan kiralarına karşılık yeni sanayi alanları açılarak rekabet ortamını genişletmemiz lazım” dedi.
vali-yerlikaya-kusgetVALİ’DEN KUSGETE OKUL MÜJDESİ
Gaziantep’teki esnaf ve sanatkarın kalifiye eleman açığının kapatılması için meslek ve teknik lise kurulması yönünde çalışmaları olduğunu belirten Vali Ali Yerlikaya, OSB ve KÜSGET’te meslek okulu yapılarak teorik ve pratik eğitimin bir arada olacağı bir okul yapılacağı müjdesini verdi.
KÜSGET Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Vali Ali Yerlikaya’nın duyarlılık göstererek KÜSGET Sanayi Sitesi’ni ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Güneş, ziyaret anısına yerel değerimiz olan bakırcılık sanatının simgesi bir vazoyu da hediye olarak takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vali Yerlikaya’dan Küsget esnafına Müjde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin