Vedat Cergibozan’ın ByLock mağduru olduğu anlaşıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ’nün ByLock kumpasının deşifre edilmesinden sonra geçtiğimiz günlerde ByLock kullandığı gerekçesi ile tutuklanan İş Adamı Vedat Cergibozan’ın mağdur olduğu anlaşıldı.

Yapılan incelemeler sonucunda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı listeleri illere gönderdi. Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan yaptığı yazı açıklamada, Vedat Cergibozan’ın hiçbir illegal örgütle bağlantısının bulunmadığını belirtti.

HİÇBİR İLLEGAL ÖRGÜTLE BAĞLANTISI BULUNMAMAKTADIR

Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan ‘ın Yaptığı açıklamada; “2 Ocak 2018 tarihinde tahliye olan yönetim kurulu üyemiz Vedat Cergibozan’ın yapılan soruşturma kapsamında Bylock mağduru olduğu ispatlanmıştır. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanan 11.480 kişinin arasında olduğu tespit edilmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi tamamen alın teri ve bilek gücü ile yönettiğimiz şirketimizin geçmişte olduğu gibi gelecekte de hiçbir illegal örgüt ve yapılanmayla bağlantısı bulunmamaktadır ve bulunmayacaktır.”

Vedat Cergibozan'ın ByLock mağduru olduğu anlaşıldı

DEVLETİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Cergibozanlar’ın çalışmaya devam edeceği vurgulanarak; “Cergibozanlar ailesi olarak bugüne kadar devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık ve yer almaya devam edeceğiz. Cergibozanlar marketleri zinciri ülkemizin istikrarı ve refahı için var gücüyle çalışmaya, hizmet etmeye devam edecektir. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, bize inanan herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

İRADE DIŞI YAPILDIĞI TESPİT EDİLDİ

MİT’in başlattığı incelemede 11 bin 480 hat üzerinden ByLock’a irade dışı erişim yapıldığı tespit edildi. Araştırmada FETÖ bağlantılı Mor Beyin adlı şirketin geliştirdiği Namaz Vakti gibi uygulamaları indirip kullananların saniyeler içinde ByLock programına girdiği belirlendi. Ankara Cumhuriyet Savcılığı kumpasla ilgili ilk açıklamayı yaptı ve 11 bin 480 GSM hattı üzerinden irade dışı ByLock erişiminin tespit edildiğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vedat Cergibozan’ın ByLock mağduru olduğu anlaşıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin