Vefa hizmeti mutlu etmeyi sürdürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ ile mutlu etmeye devam ediyor. Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlılar, duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyor.

SAĞLANAN HİZMETLER YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi aracılığıyla ulaştığı bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. ‘Vefa Hizmeti’ projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 65 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Vefa Ekibi, günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor. Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden 86 yaşındaki Hüsne Tümer’in, Göllüce Mahallesinde ikamet eden 77 yaşındaki Şevket Polat’ın ve Yeni Mahallede ikamet eden 76 yaşındaki Saniye Karakuş’un ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri karşıladı. Verilen hizmetle yüzü gülen yaşlılar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Vefa hizmeti mutlu etmeyi sürdürüyor

 

BU HİZMETTEN ÖNCE PERİŞANDIM

Vefa Ekibi, 9 çocuğundan 2’sini kaybeden 86 yaşındaki Hüsne Tümer’in evde ihtiyaç duyduğu tüm ihtiyaçları karşıladı. Kişisel bakımı da yapılan Hüsne Tümer, “Eşim 40 sene önce öldü. Şehitkamil Belediyesine başvurdum. Allah, razı olsun kendilerinden, gelip temizliğimi yapıyorlar. Her konuda bana yardımcı oluyorlar. Benim kolum ve ayağım kırık. Oturduğum evi bir hayır sahibi ikamet etmem için bana verdi. Vefa Ekibi, evime geldiğinde evimin her tarafını silip temizliyor. Ben, kendilerinden çok memnunum, Allah da kendilerinden memnun olsun. Bu hizmetten önce perişandım. Ona, buna yapmasını söylüyordum. İşlerimi yapacak birini bulamıyordum. Şehitkamil Belediyesinden gelen görevliler, evime gelip her ihtiyacımı karşılıyor. Bana Şehitkamil Belediyesi sahip çıktı. Şehitkamil Belediyesine bin kere teşekkürler. Allah razı olsun” diye konuştu.

 

VEFA EKİBİNDEN ÇOK MEMNUNUM

Sunulan imkanların çok kıymetli olduğunu ifade eden 6 çocuk babası 77 yaşındaki Şevket Polat, eşinin rahmet etmesinden sonra bu hizmete başvurduğunu söyledi. Yalnız yaşayan Şevket Polat, “Vefa Ekibi, gelip her türlü temizliğimi yapıyor. Çok iyi bir şey yapıyorlar. Allah, razı olsun. Ben, kendilerinden çok memnunum. Bana bakacak kimse yok. Çocuklarım var ama herkes kendi derdine düşmüş. Kimse bana bakmıyor. Üç ayda bir yaşlılık maaşı alıyorum. Başka bir gelirim yok. Eşim kaza yaptı. 3 yıl önce de vefat etti. Kendisine 9 sene ben baktım, daha sonra vefat etti. Ben yalnızım, kimsem yok. Hizmetleri dolayısıyla Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

VEFA OLMAZSA HALİM FENA OLUR

Eşini 18 yıl önce kaybeden 76 yaşındaki Saniye Karakuş, “Şehitkamil Belediyesi tarafından görevlendirilen Vefa Ekibi, evime geliyor ve tüm temizlik işlerimi yapıyor. İşleri rast gitsin. Bana bakıyorlar. Onlar olmazsa benim halim fena olacak. Kimsem yok. Vefa Ekibi, gerek duyduğum tüm işleri yapıyor. Evimin her tarafını detaylı olarak temizliyorlar. Allah, razı olsun kendilerinden” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vefa hizmeti mutlu etmeyi sürdürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin