VEFAKÂR NEFERLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VEFAKÂR NEFERLERBüyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Hemşireler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda “Sağlıklı bir hayat sürdürmek, insanların en temel ihtiyacı ve hakkıdır” dedi.

İnsanların doğuştan ölüme kadar, sağlıklı, bir hayat sürdürebilmek için sürekli ve nitelikli sağlık hizmetine ihtiyaç duyduklarını belirten Güzelbey, “Kişi sağlık hizmetlerini en iyi koşullarda almak ister. Devlete düşen görev de bu koşulların sağlanması için gerekli politikaların belirlenmesidir. Temel ilke; her yurttaşın sağlık hizmetlerinden yararlandırılmasının sağlanması olmalıdır” diye ifade etti. Başkan Güzelbey; “30 yıl hekimlik hayatımda birçok arkadaşımızla acısıyla tatlısıyla değerli anılar paylaştık. 8–5 mantığı ile işlemeyen 24 saat kesintisiz hizmet vermeyi gerektiren Hekimlik ve Hemşirelik mesleği en kutsal mesleklerin başında gelmektedir.

Büyük bir özveri ile çalışan Beyaz Meleklerimizin sundukları hizmetin kalitesinin yükseltilmesi, hemşirelerimize verilen eğitimin üst düzeye çıkarılması ile mümkün olacaktır. Özellikle hemşire sayısındaki yetersizlik, hemşirelerden beklenen yüksek nitelikteki hizmeti sunamamalarına ve gösterilen tüm çabaya rağmen hemşirelik bakımı kalitesinin düşmesine neden olmaktadır. Bu durum günün değişen koşullarının hastanelerde hizmet vermekte olan hemşirelere aktarılmasını elzem bir hale getirmiştir” diye belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey; “Kaliteli ve çağdaş sağlık hizmetlerini insanımıza sunulmasında kutsal olduğu kadar zor bir mesleği icra eden, sağlık hizmetlerinin vefakâr neferleri hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, saygılar sunarım” dedi.

VEFAKÂR NEFERLER
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
VEFAKÂR NEFERLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin