VERGİ DAİRESİ BAŞKANI EROL ÇEMBER’DEN GTB’YE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI EROL ÇEMBER’DEN GTB’YE ZİYARETGaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, ”Vergi Haftası” dolayısıyla Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Vergi bilincinin oluşturulması ve tüm kesimlerce benimsemesini sağlamak amacıyla her yıl şubat ayının son haftası kutlanan ”Vergi Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ve beraberindeki heyet Gaziantep Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, işlem hacmi açısından Türkiye’nin en önemli borsaları arasında gösterilen Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

25’inci Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Gaziantep’te çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ve kamu kurumlarına ziyaretlerde bulunduklarını açıklayan Çember, ”Verginin ülkemiz için önemini okullarda düzenlediğimiz seminerler, afiş yarışmaları ve çeşitli görüşmelerle anlatmaya çalışıyoruz. Fakat vergi bilincini anlatmayı 1 hafta içerisine sığdırmaya çalışmak vergiye haksızlık olur. Bizim amacımız bu tarz ziyaretler çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bilgi alış verişinde bulunmak ve ortak yol haritaları hazırlamak.” dedi.

Gaziantep’te son yıllarda vergi gelirlerinde artışların yaşandığını ifade eden Çember, ”İlimiz vergi gelirlerinde Türkiye genelinde 14.sıradan 10.sıraya yükseldi.  Tahsilat ta yüzde 95’lerin üzerine çıkıldı” diyerek konuşmasını tamamladı.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ve ilgili müdürleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise yılda bir defa sembolik olarak kutlanan bu haftanın öneminin tüm yıl boyunca bilinmesi ve anlatılması gerektiğini söyledi.

Verginin bir ülkenin kalkınması ve müreffeh ülkeler seviyesine ulaşılmasında en önemli etken olduğunu dikkat çeken Tiryakioğlu, ”Vergi, çocuklarımızın geleceği, işletmelerimizin kalkınması ve mutlu yarınlar için olmazsa olmazların başında geliyor. Devlet babamız, ailemizin temel direği, bu direği sağlam tutmalıyız ki onun güvenilir çatısı altında hayatımızı iademe ettirelim.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
VERGİ DAİRESİ BAŞKANI EROL ÇEMBER’DEN GTB’YE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin