Üzerine dolap devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzerine dolap devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep’te, yeni taşındıkları evde üzerine elbise dolabı düşen 6 yaşındaki Mustafa Çağlar Polat, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir gün sonra hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Mustafa Çağlar’ın okul kaydını yaptırdığı ve Pazartesi günü okula başlamanın heyecanını yaşadığı ortaya çıktı.

Olay, 2 Eylül 2021 Perşembe günü Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi‘nde meydana geldi. İddiaya göre, Polat ailesi, yeni taşındıkları evi düzenlemeye çalışırken 6 yaşındaki çocukları Mustafa Çağlar Polat’ın üzerine elbise dolabı devrildi. Ağır elbise dolabının altında bir süre nefessiz kalarak ağır yaralanan 6 yaşındaki Mustafa Çağlar, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanenin yoğun bakım servisinde bir gün tedavi gören talihsiz çocuk, sabah saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Okula başlamanın heyecanını yaşıyordu Üzerine dolap devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Hayatını kaybeden Mustafa Çağlar’ın okul kaydını yaptırdığı ve Pazartesi günü okula başlayacağı öğrenildi. Hastanede işlemleri tamamlanan talihsiz çocuğun cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze, adli tıpta yapılacak işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilecek. Cenazenin, Yeşilkent Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenilirken, küçük çocuğun ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu önünde feryat ederek göz yaşı döktü.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Gaziantep Haber

Üzerine dolap devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üzerine dolap devrilen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin