TİYATRO GÖSTERİSİ İLE ÇEVRE BİLİNCİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİYATRO GÖSTERİSİ İLE ÇEVRE BİLİNCİDoğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklâmcılık Bölümü öğrencileri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne dikkat çekmek için ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenlediler.

DAÜ İletişim öğrencileri, “Daha duyarlı nesiller için el ele” adını verdikleri toplumsal sorumluluk projesi çerçevesinde DAÜ Tiyatro Topluluğu ile işbirliği yaparak mini skeçler hazırladılar. Gazimağusa Karakol İlkokulu’nda gerçekleştirilen tiyatro gösterisiyle ilkokul birinci ve ikinci sınıf çocuklarına çevre bilincini ve sevgisini aşılamak istediklerini belirten DAÜ İletişim öğrencileri, ilgiden memnun kaldıklarını ifade ettiler. Skeçlerin ana temalarını doğanın renkleri olarak seçen öğrenciler, oyun esnasında ilkokul öğrencileriyle etkileşime girerek, yeşil neyi çağrıştırır, mavi neyi çağrıştırır, güneş ne renktir gibi sorular sordular.

Halkla İlişkiler ve Reklâmcılık Bölümü başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ile Öğretim Görevlisi Umut Ayman’ın danışmanlığında, Faik Özkul, Yasin Nazlıcan, Tolga Karlı, Çağlar Akgül ve Melike Tunçyürek Uzun tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinliği sonunda ilkokul öğrencilerine çikolata, gofret ve pasta ikram edildi. Karakol İlkokulu müdürü Mustafa Toto, bu güzel ve anlamlı etkinlik için DAÜ İletişim öğrencilerine teşekkür etti.

TİYATRO GÖSTERİSİ İLE ÇEVRE BİLİNCİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TİYATRO GÖSTERİSİ İLE ÇEVRE BİLİNCİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin