Winmar’ın kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Winmar’ın kompozisyon yarışmasında il birincisi olduWinmar Hipermarket’in ‘Çanakkale Zaferine Özel’ düzenlediği kompozisyon yarışmasında Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Furkan Yılmaz il birincisi oldu.

Winmar Hipermarket öncülüğünde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep İl Emniyet  TDP Şube Müdürlüğü, Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi, Gaziantep Şehit Aileleri Derneği, Narkoz Haber Gazetesi, Timaş Yayınları ve Özel Erdem Okulları’nın katkılarıyla “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz” konulu düzenlenen kompozisyon yarışmasına 4 ayrı kategoride toplam 900 öğrenci katıldı. Yarışmaya ’Çanakkale’ başlıklı kompozisyonuyla katılan Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu öğrencisi Furkan Yılmaz, 3’ncü ve 4’ncü sınıflar kategorisinde Gaziantep birincisi olarak 150 TL’lik hediye çeki ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Müdür Yardımcısı Mehmet Genç, yarışmalarda başarı elde etmenin, öğrenciler arasında başarı ve özgüveni artırdığını söyledi. Genç, “Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Winmar’ın kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Winmar’ın kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin