WİNMAR 23 NİSAN ‘DA ÇOCUKLARLA SEVİNDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WİNMAR 23 NİSAN ‘DA ÇOCUKLARLA SEVİNDİ

Winmar Hipermarket, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep TDP Şube Müdürlüğü, Belderia Bisiklet,Umur Kırtasiye ve Özel Erdem Okulları işbirliği ile düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni Özel Erdem Koleji Konferans salonunda yapıldı.

Ödül törenine Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Aykanat, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Faydalı İnsan Projesi Genel Koordinatörü Mehmet Akman ,İl Milli Eğitim Şube Müdürü M.Şakir Uludağ ,Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Kartal ,Özel Erdem Okulları Kurucu Temsilcisi Osman Küçükdurmaz ,Özel Erdem Okulları Genel Müdürü Metin Zirek ,Ümit Motor Belderia Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derundere ,Umur Kırtasiye Bölge Sorumlusu Hasan Yıldırım ,Okul Yöneticileri ,Öğretmenler,Öğrenciler,Veliler ve Basın Yayın Temsilcileri katıldı.

Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi şunları söyledi: “23 Nisan yalnız bizim değil dünyadaki bütün çocukların bayramıdır.23 Nisan’ı daha bilinçli kutlamak için yapılan bu resim yarışmasına katılan çocuklarımızı tebrik ediyorum.Bütün çocuklarımız ın 23 Nisan Bayramını kutluyorum.”

WİNMAR 23 NİSAN ‘DA ÇOCUKLARLA SEVİNDİ

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Md. Mehmet Aykanat’ta “Bu tarz sosyal sorumluluk çalışmalarının çocukların sanata yatkınlıklarını ve sevgisini arttırdığını belirterek, çocuklar 23 Nisan ,Atatürk,Milli Egemenlik ve Bayram coşkusunu reimleyerek anlatmışlardır .23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Özel Erdem Okulları Genel Md. Metin Zirek’te Erdem Okulları olarak bu şekilde

ki çalışmaları hep desteklediklerini belirterek, Milli Bayramlarımızın değerini bilmeliyiz dedi,

Winmar Hipermarket’e teşekkür etti.

Faydalı İnsan Projesi Genel Koordinatörü Mehmet Akman da bize bu cennet vatanı canları ve kanları ile armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Aziz Şehitlerimizi

Saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun dedi.

Winmar Hipermarket Satış ve Kurumsal Pazarlama Md. Servet Değnekli  de  23 Nisan’ı kutlayarak, Türk tarihini daha iyi anlamak için İstiklal Marşını ve Gençliğe Hitabe’yi defalarca okumalıyız dedi.

Winmar Hipermarket Halkla İlişkiler ve Reklam Md. Kemal Balkan’da resim yarışmasına 1300 Eserin katıldığını belirterek hazırlanan plaketleri takdim etti.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra yapılan ,4 kategoride düzenlenen ve birincilerin Belderia bisiklet kazandığı 23 Nisan neşe doluyor insan konulu resim yarışmasında dereceler şöyle sıralandı:

1.2. Sınıflar kategorisinde

1.Emre Şerbetçi(Kaşgarlı Mahmut İlkokulu)

Nehir Sert   (Hatice Büyükbeşe İlkokulu)

2.İlayda Işık Karacülle(Osman Gazi İlkokulu)

3.Ahmet Deniz Kılınç (Dr.Sadık Ahmet İlkokulu)

Özel Ödüller:

İpek Karslıgil ( Gaziantep Kolej Vakfı ), Tuana Timurkaan ( Kaşgarlı Mahmut İlkokulu ), E. Ayberk Yeltekin ( Hanifi Şireci İlkokulu )

3.4.Sınıflar kategorisinde

1.Ayşe Cansu Erdoğan(Ali Küncülü İlkokulu)

2.Fulya Halise Nas(Özel Erdem Okulları )

3.Sıla Armut(Adnan Menderes İlkokulu)

Özel Ödüller:

Berra Uzanır ( Hasan Celal Güzel İlkokulu ), Nesli Melis Sarıgül ( Dr. N-Mustafa Özyurt İlkokulu ), Ahmet Kılıç ( Mustafa Erman İlkokulu )

5.6. Sınıflar kategorisinde

1.Özge Polat (Özel Erdem Okulları)

2.Songül Sarıyıldız (Nesrin Mehmet Abar  Ortaokulu)

3.Furkan Akman (Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu)

Özel Ödüller:

Esila Burç ( Adnan Menderes Ortaokulu) , Ayşegül Karakuzulu ( Mahmut Fehime Ersoy Ortaokulu ), ışılay Nane ( Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu )

7.8. Sınıflar Kategorisinde

1.Hüseyin Can Aykanat(Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu)

2.İlayda Basyam (Mustafa Erman Ortaokulu)

3.İnci Ay(Nesrin Mehmet Abar Ortaokulu)

Özel Ödüller:

Doğan Güneş Yıldırım ( Mehmet Tuncay Aykaç Ortaokulu), Dilara Nizamoğlu ( Özel Çağdaş Bilgi Ortaokulu ), Işın Bayram ( Gaziantep Kolej Vakfı )

Ayrıca başarılı olan 40 öğrenciye de başarı belgeleri Umur Kırtasiye ve Erdem Okulları kırtasiye seti hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
WİNMAR 23 NİSAN ‘DA ÇOCUKLARLA SEVİNDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin