“YAKIN GELECEKTE HERKES GÖRECEK…”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"YAKIN GELECEKTE HERKES GÖRECEK…"TUSKON başkanı Rıza Nur Meral; Allah’tan başka kimseden korkmadıklarını belirterek, yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde, kimlerin asıl olduğunu herkesin göreceğini söyledi.

TUSKON başkanı Rıza Nur Meral; bir Tv kanalında yaptığı açıklamada; herkes gibi medya ve internet üzerinden söylenenleri takip ettiğini belirterek iddia edilen ve teknik olarak aksi ispat edilemeyen ağır ithamların bulunduğunu söyledi. Meral; “ bende herkes gibi medyadan ve internet üzerinden söylenenleri takip ediyorum. Buradan gördüğümüz kadarı ile gerçekten iddia edilen ve şu ana kadar teknik olarak aksi ispat edilemeyen ağır ithamlar var. Başbakanımız ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşma kasetleri ve tapeler ile 17 Aralık’ta televizyonlarda gördüğümüz çok açık ve net deliller var. Burada milyar dolardan bahsediliyor. Bunları çürütmek aslında son derece basit ve birkaç saatlik bir iş. Sayın Başbakan Telekominikasyon İdaresi Başkanlığına talimat verir ve der ki; bu konuşmada ismi geçtiği iddia edilen oğlum, kızım veya her kimse, bunların o gün ve ertesi günkü hareketlerini bana getirin der. Konuşmalarının dökümünü ister ve ondan sonra dosyayı vererek, alnım açık der ve olayı bitirir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı bu kadar töhmet altında bırakılmamalıdır. Bu Türkiye Cumhuriyeti için ağır bir tablo oluşturuyor, bizler ciddi manada buna üzülüyoruz.

HER FİKRİ OLANA SIKIYORSA SİYASETE GİR DENEMEZ

Demokrasilerde sivil toplum diye bir unsur vardır. Her şey siyasi partilerden ibaret değildir, sivil toplum kuruluşlarının da fikir gözetme, toplumda şeffaflığı sağlama ve bir denge mekanizması olma görevleri vardır. Böyle bir konuda her fikir beyan etmek isteyen insanlara “sıkıyorsa gel siyasete gir, orada görüşelim seninle” dememek lazım. Bu hem demokrasiyi hem de dünyayı anlamamak manasına gelir. Pazarlama teorilerinde çok önemli bir şey vardır; konuşan müşteri her zaman iyidir, eğer bir müşteri konuşmuyorsa size şikayetini söylemiyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Toplumda da en iyi toplum konuşan toplumdur ve burada bizim fikirlerimizi ve görüşlerimizi beyan etmemiz kadar doğru bir şey olamaz. Bizim siyasetçi olmak gibi bir niyetimiz ve ihtiyacımız yok. Aynı şekilde buradan yola çıkarak sayın Başbakan sürekli olarak kendisiyle, ekonomiyle veya diğer olaylarla ilgili talebi olanlara sürekli siyasete girmeyi öneriyor. Bunun karşılığında bizde şunu söyledik; eğer para kazanmak istiyorsanız gelin iş dünyası içerisine girin. Siyaset para kazanma, servet edinme yeri değildir, siyaset halka hizmet etme yeridir.

"YAKIN GELECEKTE HERKES GÖRECEK…"

ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMUYORUZ

Biz Allahtan başka hiç kimseden korkmayız. Bizler yaptığımız işin yanlış olmadığını biliyoruz, yüzümüz ak alnımız açık, her şeyimiz ortada. 2013 yılının Mart ayında Maliye TUSKON’a geldi ve bir ay bizi didik didik etti. Bütün işlemlerimize baktılar ve sonuçta sıkıntılı bir şey bulmadılar, teşekkür ederek ayrıldılar. Bizim ne evimizde, ne banka hesaplarımızda, ne çocuklarımızın hesabında saklayacak bir şeyimiz yok. Bizim hayatımızda endişe edeceğimiz hiçbir şeyimiz yok ve bu nedenle bizler rahat uyuyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“YAKIN GELECEKTE HERKES GÖRECEK…”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin