YALITIMDA PERSTONE MUCİZESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

muharrem-balatİnper Perlit, yeni nesil yapı ve yalıtım ürünlerini görkemli bir gece ile tanıttı. İnper Perlit Satış ve Pazarlama Müdürü Gökmen Köroğlu:

“PERSTONE, İnşaat sektöründe yön belirleyici olacak” dedi.

Merkezi Gaziantep’te olan MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren İnper Perlit Satış ve Pazarlama Müdürü Gökmen Köroğlu, 2016 yılında tamamlanan yatırımlar sonucunda Türkiye’de perlit genleştirme konusunda lider pozisyonunda olduklarını söyledi.

1997 yılında kurulan İnper Perlit; uzun yıllar sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları sonucunda perlitin doğal yapısını koruyarak, Perstone markasıyla ürettiği yapı malzemesi ve yalıtım ürünlerini inşaat sektörü temsilcilerine özel olarak düzenlenen lansmanla tanıttı.

Gaziantep Grand Otel’de düzenlenen ve sektör temsilcilerinin büyük bir katılım gösterdiği gecede, Perstone Doğal Yapı ve Yalıtım ürünlerinin inşaat sektörü için avantajları anlatıldı.

Perlit’in, çevreye ve insan sağlığına zararsız, ekonomik ve üstün performanslı içeriği ile inşaat sektörüne avantajlarını anlatan Gökmen Köroğlu, “İnper Perlit olarak Perstone markası ile lansmanını yaptığımız ürünümüzün Mimarlık, Güvenlik ve Sürdürülebilirlikle olan ilişkisine dikkat çekmek istiyorum. Bugün burada İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi yönetimi, bölgenin önde gelen mimar ve müteahhitleri ile akademisyenlerin katılım göstermesi bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

“Gücünü perlit mucizesinden alan Perstone markalı yapı ve yalıtım ürünleri; tüm yapıların ısı, ses ve yangın yalıtımını tamamen doğal yollardan kusursuz olarak sağlamaktadır” diyen Gökmen Köroğlu şöyle devam etti: “Perstone yeni teknolojiye sahip üretim özellikleri ile soğuk, sıcak, nem, yangın, yüksek ses gibi olumsuz koşullarda yapıları korumaktadır. Perstone çatı markası altında sunulan Mammuthus (Blok ve Kaplama), Pardus (Yalıtım Paneli), Walrus (Yaltım Sıvası), Octopus’un (Blok,Panel ve BimsYapıştırıcıı) içeriğindeki perlit sayesinde yalıtımın en doğal ve en güçlü halidir.”

Gökmen Köroğlu’nun konuşmasının ardından Kentsel tasarım, mimari ve içmimari projeleriyle ulusal ve uluslararası ölçekte dikkat çeken, birçok yarışmada ödül sahibi EvrenolArchitects’in kurucu ortağı Yüksek Mimar MehpareEvrenolmoderatörlüğünde bir panel gerçekleştirildi.

Doğal malzemelerin mimari tasarımdaki yeri ve önemine işaret edilen panele sürdürülebilirliğinin projelerde nasıl korunması gerektiği ve yeni projelerde de hangi kriterlerle malzemenin düşünülmesi gerektiği mercek altına alındı. Bu kapsamda, LEED sertifikasını veren, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) Yönetim Kurulu’na seçilen ilk Türk firması TURKECO’nun Kurucu Yöneticisi İnşaat Mühendisi Dr. Duygu Erten birikimlerini aktararak, kamu ve özel sektör ilişkilerini değerlendirdi. Türkiye’nin yangın, koruma ve güvenlik denilince akla gelen ilk ismi olan Makine Mühendisi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç’ı da mimari tasarım ve uygulamalarda yangından koruma hususları hakkında panel katılımcılarını bilgilendirdi.

Program fotoğraf çekimi ve konuşmacılara teşekkür hediyelerinin takdimi ile son buldu.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YALITIMDA PERSTONE MUCİZESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin