Yapay zeka eğitimleriyle dinamik bireyler yetiştiriliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka eğitimleriyle dinamik bireyler yetiştiriliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Global Al Hub iş birliğinde il genelinde en az 50 bin kişiye ulaşılması hedeflenen “Yapay Zekâ Eğitim Seferberliği” için harekete geçildi.
Küreselleşen dünyada gün geçtikçe insan hayatında değer kazanan ‘yapay zekâ’ çalışmaları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İsviçre merkezli Global AI Hub ortaklığında eğitim seferberliğine dahil ediliyor. Bu kapsamda isteyenler yapay zekâ, robotik kodlama konularında dünya standartlarında hazırlanmış hem teknik hem de teorik eğitimlere “Global Al Hub” platformu üzerinden ücretsiz erişim sağlayacak. Geleceğin gereklilikleri haline gelecek bu eğitimlerden yararlanmak isteyen bireyler, https://globalaihub.com/partner-campaigns/gaziantep-buyuksehir-belediyesi/?ref=GaziantepBuyuksehirBelediyesi adresinden Global AI Hub platformuna üye olabilir. Gaziantep Haber
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı koordinasyonunda, kentte yaşayan en az 50 bin kişinin yapay zekâ, robotik ve kodlama alanlarında eğitim alması hedeflerken toplumsal açıdan modern çağa ayak uyduracak dinamik bireyler yetiştirecek.

Sağlık Haber

Yapay zeka eğitimleriyle dinamik bireyler yetiştiriliyor
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yapay zeka eğitimleriyle dinamik bireyler yetiştiriliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin