YAVUZLAR SAĞLIK OCAĞI GENİŞLİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YAVUZLAR SAĞLIK OCAĞI GENİŞLİYOR Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Yavuzlar Sağlık Ocağı’nı genişletiyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından mevcut Yavuzlar Sağlık Ocağı binasına 560 metre kare büyüklüğünde ek binanın yapımı devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü, “Merkezde, dâhiliye, kadın-doğum, çocuk, nöroloji, genel poliklinik ve diş olmak üzere toplam 6 branşta, 16 sağlık personeli ile sağlık hizmeti veriliyor. Gaziantep merkez ve çevre illerinden gelen günlük ortalama 300 hastaya tedavi hizmeti veren bu merkeze olan talebin her geçen gün artması, yeni branşlara duyulan ihtiyaç nedeniyle ek bina çalışmasına başlanmıştır” dedi.

Sülü, “Artan talebe yanıt vermek, kaliteli ve sürekli sağlık hizmeti sunabilmek için Aralık 2011 tarihinde başlanan çalışmanın ardından mevcut binaya 7 muayenehane, 1 mutfak, 2 depo, 3 lavabo, tuvalet ayrıca koridor ve serbest alanlar eklenecek.

İki katlı olması planlanan ek binayı Mayıs 2012 tarihinde tamamlamayı amaçlıyoruz. 150 gün içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz Yavuzlar Sağlık Ocağı ek binasının 195 bin TL’ye mal olması planlanıyor. Şu an hafriyat aşamasında olan Yavuzlar Sağlık Ocağı ek binasının yapımı devam etmektedir” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YAVUZLAR SAĞLIK OCAĞI GENİŞLİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin