YENİ BAŞKAN METİN UZER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YENİ BAŞKAN METİN UZERBEKO Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının yeni başkanı belli oldu.

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Royal Halı Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. Royal Halı ile sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından sonra yönetimde de değişiklik yaparak yeni başkanını seçti. Gaziantep BŞB Basketbol takımı, Royal Halı Gaziantep BŞB olarak anılmaya devam ederken yeni sezonda takıma Metin Uzer başkanlık edecek.

İkinci Lig’de büyük bir başarıya imza atarak adını BEKO Basketbol Ligi’ne yazdıran Royal Halı Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirten Metin Uzer, “Basketbol bize yabancı değiliz. Bu takım ikinci ligdeykende Güven Güzelbey ile birlikte büyük emek verdik. Şimdi takım BEKO Ligi’nde. Ekibimizle birlikte aynı başarıyı devam ettirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

YENİ BAŞKAN METİN UZERYeni sezonda da, seyir zevki yüksek, hedefi Beko Basketbol Ligi’nde kalıcı olmak olan bir takım kurmak için kolları sıvayan yönetim kurulu, bu hedefe koşarken, kulübe büyük katkıları olacağına inandığı genç, dinamik, kendi mesleklerinde başarılı, Gaziantep’te sevilen ve sayılan isimleri yönetim kuruluna dahil ederek güçlü bir yönetim oluşturarak  Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının önümüzdeki sezon için hedeflerine kilitlendiği gözleniyor.

Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yeni yönetiminde yer alan isimler şöyle; Metin Uzer, Taner Nakıboğlu, Cihan Dağcı, Fuat Özçörekci, Erol Hüner, Güven Güzelbey, Enes Özkarslı, Boray Dai, Sabit Kayhan, Orçun Yüksel, Zafer Güzel, Emre Nakıboğlu

Bayrağı Güven Güzelbey’den devralan Metin Uzer, BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Royal Halı Büyükşehir Belediyespor’un yeni başkanı olarak, geçen sezonda takıma destek veren herkese teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YENİ BAŞKAN METİN UZER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin