Yeşilova Yıldız’a malzeme desteği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilova Yıldız’a malzeme desteğiBirinci amatör kümede mücadele eden Yeşilova Yıldızspor’un U-16 takımına İtina Prefabrak malzeme yardımında bulundu.

İtina Preabrik yönetim kurulu başkanı Mehmet Dalgacı eşofman, forma ve futbol topundan oluşan malzemeleri kulüp başkanı Ahmet Çelik’e teslim etti.Gençlerin spora yönelmeleri için daha teşvik edici çalışmalar içerisinde olmaları gerektiğini söyleyen İtina Prefabrik yönetim kurulu başkanı ve ASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Dalgacı, “Gençlerimizin iyi ve sağlıklı olarak yetişmeleri bizler için çok önemli. Spor yaptıkları için gençlerimizi kutluyorum. Sporun her dalında başarılı bireyler yetişmesi için çaba harcayan Yeşilova Yıldız kulübümüze, elimizden geldiğince mevcut imkânları seferber ediyoruz” şeklinde konuştu.

İtina Prefabrik yönetim kurulu başkanı Mehmet Dalgacı’nın iki yıldan beri takımlarına malzeme desteğinde bulunduklarını belirten Yeşilova Yıldızspor kulüp başkanı Ahmet Çelik, “Bir amatör kulübünün faaliyet göstermesi özellikle maddi açıdan çok kolay bir iş değil, bu anlamda sayın Dalgacı, kulübümüze destek sunuyor. Geçen yıl büyükler kategorisinde mücadele eden takımıza verdiği malzeme desteğini bu sezon da U-16 kategorisinde vererek sürdürdü. Gençlerimizin özellikle küçük yaşlarda spora eğilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları adına yapılan bu yardımlar büyük önem arz ediyor. Mehmet beye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeşilova Yıldız’a malzeme desteği
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yeşilova Yıldız’a malzeme desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin