Yetim çocuklar Anneler Günü’nü kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde duygu dolu anlar yaşadı. Çocuklarının kendileri için yazmış oldukları mektubu dinleyen anneler, gözyaşlarını tutamadı.

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen 8 Mayıs Anneler Günü etkinliğine katılım yoğun oldu. Program; Gülşen Yıldırım isimli bir annenin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Yetim Koordinasyon Merkezi öğrencilerinden Ayşe Aslan, söylediği “Annem” şarkısı duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yetim Koordinasyon Merkezi öğretmenleri tarafından düzenlenen ‘Anneye Mektup’ yarışmasıyla birinci olan Emine Görmemiş, annesine yazmış olduğu mektubu okudu. Duygu dolu sözlerin yazıldığı mektubu dinleyen anneler ise gözyaşlarını tutamadı. Anneye Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz tarafından verildi. Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz, daha sonra tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, annelere karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUZ

Böylesine anlamlı günde unutulmadıkları için mutlu olduklarını dile getiren anneler, duygularını şu sözlerle ifade etti:

Yetim çocuklar Anneler Günü'nü kutladı

“Bugün bizim için çok güzel bir gündü. Belediyemiz tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğiyle çocuklarımız yazmış olduğu mektuplarla bizleri çok duygulandırdı. Bizler anneler olarak, çocuklarımıza babasızlık acısını yaşatmamak adına hem anne hem de baba oluyoruz. Hayırlı evlatlar yetiştirdiğimize inanıyoruz. İnşallah ilerde çocuklarımızı daha güzel yerlerde görmeyi istiyoruz. Bizler için en güzel ödül çocuklarımızın bizler hakkında güzel şeyler düşünüp, emeğimizin karşılığını bulmaktır. Şehitkamil Belediyemizin bizler ve çocuklarımız için kazandırmış olduğu Yetim Koordinasyon Merkezi’nden en iyi şekilde faydalanıyoruz. Eğer bugün çocuklarımız bizler hakkında güzel düşünceler kurup bunu kaleme almışsa, bu da buradaki hocalarımız sayesindedir. Hocalarımız hem bizleri hem de çocuklarımızı en iyi şekilde eğitiyor. Bugün bizleri unutmayarak, Anneler Günümüzü kutlayan ve çeşitli hediyeler sunan Şehitkamil Belediye Başkanımıza, tüm hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.”

yetim-cocuklar

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yetim çocuklar Anneler Günü’nü kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin