Yıkımı deve keserek protesto ettiler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

deve-kestler“Gaziantep’in yüzde 87’si kaçak, inşallah diğer binalar da yıkılır”

Gaziantep’te uydu yayını yapan Baharoğlu Medya Grubu’na bağlı BAHARTÜRK TV ve TV27 adlı iki televizyon kanalının sahibi ve yöneticileri, stüdyo olarak kullandıkları binalarının Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından yıkılışını deve keserek ve mevlit okutarak ilginç bir şekilde protesto etti.
Baharoğlu Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve iki televizyon kanalının sahibi Mehmet Baharoğlu, yıkım öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na binalarını yıktırdığı için teşekkür etti.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Başkan Tahmazoğlu’ndan TV yayınına başladıkları 5 yıldan bu yana binalarının yıkılmasının sözlerini duyduklarını ifade eden Baharoğlu, “Belediye kendi işini yapar biz de işimizi yaparız. Binanın yıkılması çok güzel oldu. Belediye ekiplerinin eline sağlık. Yıkılan bina TV kanallarımıza ait stüdyo binasıdır. Yazın stüdyo binası olarak kullanıyoruz. Belediye yetkilileri, kaçak yapı olduğunu söylüyor. Doğrudur kaçak yapıdır. Gaziantep’in yüzde 87’si de bizzat Başkan Tahmazoğlu’nun deyimiyle kaçak yapıdır. Bizim binamızla yıkım başladı. Ekipler, inşallah bundan sonra da diğer kaçak binaları yıkmaya devam eder” dedi.
Tahmazoğlu’nun TV binasını yıkmak ile kendine yakışanı yaptığını dile getiren Baharoğlu, kendi binalarıyla birlikte diğer kaçak binaların yıkılmasının Gaziantep’in kaçak yapıdan kurtaracağını söyledi.
mehmet-baharoğluYIKIM KARARINDA TV YAYINLARININ ETKİSİ
Bir gazetecinin “Binanız, yayınlarınızdan dolayı mı yıkıldı?” şeklindeki soru üzerine Baharoğlu, “Zannetmiyoruz. Başkan aklı başında bir insan. Bir basın kuruluşuyla sürtüşecek kadar zayıf karakterli olduğunu hiç düşünmüyorum. Ben buna katılmıyorum. Başkanımız onurlu biridir. Bizim binamızdan başlayıp yıkım işlemlerini devam edeceğini düşünüyorum” dedi.
Şirketlerine ait ikinci bir binanın daha olduğunu kaydeden Baharoğlu, Şahinbey Belediyesi yıkım ekiplerinin bu binalarını da yıktığı takdirde Tahmazoğlu’na teşekkür edeceklerini, belediyenin kaçak yapılara müsaade etmemesi gerektiğini belirtti.
Şahinbey bölgesinde 2 binin üzerinde garaj tapulu ev olduğunu savunan Baharoğlu, “Başkan Tahmazoğlu, bu kadar insanı mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. İnşallah yıkılan binalarla Gaziantep, güzelleşir. Biz de sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.
Baharoğlu Medya Grubu Genel Müdürü Mehmet Hanifi Kılıç, BAHARTÜRK TV Genel Yayın Yönetmeni Nihat Bencan ve TV27 Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Alıcı ile kalabalık bir grubun da destek verdiği açıklamanın ardından deve kesildi ve ilahiler eşliğinde yıkım gerçekleştirildi.

Yıkımı deve keserek protesto ettiler

baharoğlu-yıkım

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yıkımı deve keserek protesto ettiler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin