Yıldırım, “GTO Üyesi KOBİ’ler 100 bin liraya kadar kredi kullanabilecek”

featured
YILDIRIM: Küçük İşletmelerin Zincir Marketler Karşısında Gücü Tükeniyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO BAŞKANI YILDIRIM:KOBİ’LER “NEFES” ALACAK

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi başvurularına başlandığını söyledi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, GTO Üyesi KOBİ’lerin aylık yüzde 1,85 ile 100 bin liraya kadar kredi kullanabileceğini belirtti.

Yıldırım; aralarında katılım bankalarının da yer aldığı 8 banka ile imzalanan anlaşma ile “KOBİ DESTEK (NEFES) Kredisi” kullanacak işletmelerin normal kredilerin 8-10 puan altında maliyetle finansmana erişebileceğini vurguladı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Yönetim Kurulu’nun Ankara temasları sırasında gündeme getirdiği KOBİ Destek (Nefes) Kredisi’nin yeniden başlatılmasına yönelik girişimleri sonucunda hayata geçirilen “ KOBİ DESTEK (NEFES)  KREDİSİ”ne başvurular başladı.

Yıldırım, "GTO Üyesi KOBİ’ler 100 bin liraya kadar kredi kullanabilecek"

 

KOBİ Destek( Nefes) Kredisi’nden GTO üyesi KOBİ’lerin başvurarak yararlanabileceğini belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım “ Odamız üyeleri KOBİ Destek (Nefes) Kredisinden aylık yüzde 1,85 faiz oranı ve 50 bin ila 100 bin TL arasında kredi kullanabilecek. TOBB çatısı altında  Odamız, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım Bankası ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliği ile oluşturulan krediden üyelerimiz kolaylıkla yararlanabilecek. Kredi vadesi ilk 6 ay anapara ödemesiz, takip eden 12 ay da eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay olacak. Krediye başvurmak isteyen üyelerimiz Odamız Sicil Müdürlüğünden “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu için” ibaresi içeren faaliyet belgesi alarak anlaşma yapılan 8 bankanın şubelerine giderek Nefes Kredisi için başvuruda bulunabilecek. Odamız üyesi firmalar kredi temini sırasında Kredi Garanti Fonu’ndan talep edeceği başvuru bedeli olan on binde 3 dışında herhangi bir masraf veya komisyon ödemeyecek” şeklinde konuştu.

 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Nefes Kredisi’nin devamı niteliğinde KOBİ Destek Kredisi’nin reel sektör ile finans sektörünün güç birliği yaptığı önemli bir proje olduğunu, son dönemde kur artışı ve diğer gelişmelerden etkilenen KOBİ’lere önemli bir finansman desteği sağlayacağını sözlerine ekledi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yıldırım, “GTO Üyesi KOBİ’ler 100 bin liraya kadar kredi kullanabilecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin