Yıldırım, “Kurucu Genel Başkanımızı Partimize davet edeceğiz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu.Yıldırım konuşmasında, “Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu AK Parti ile ilişiğinin sağlanmasıdır. Kurucu genel başkanımızı partimize davet edeceğiz ve kendilerini aramızda görmekten büyük bir bahtiyarlık duyacağız. İşimiz henüz yeni başlıyor” ifadelerini kullandı.

 

Referandum sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yıldırım, “Bu değişiklikle beraber bazı hususlar hemen yürürlüğe girecek, bazıları ise 3 kasım 2009’daki seçimden sonra yürürlüğe girecek. Önce yürürlüğe girecek hususlardan biri HSK’nın yeniden oluşturulmasıdır. Diğer bir konun da yargıda birliğin sağlanmasıdır. Askeri yargı tamamen sona erdirilecek. Bir diğeri ise Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu AK Parti ile ilişiğinin sağlanmasıdır. Kurucu genel başkanımızı partimize davet edeceğiz ve kendilerini aramızda görmekten büyük bir bahtiyarlık duyacağız” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasından satır başları;
“Bu bir parti seçimi değildir. Bu milletin geleceğinin seçimidir. Millet geleceğinin seçimidir. Olay bitmiştir. Bu arada doğu ve güneydoğudan gelen desteği teröre karşı mücadelede birlik ve beraberliğimizin bütünlüğüne verilmiş anlamlı bir destek olarak görüyor vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tabiiteşekkürün en büyüğü kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a. O milletimize inandı güvendi. Milletimiz de ona inandı güvendi. Kendisine şahsım ve partim adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu değişiklikle beraber bazı hususlar hemen yürürlüğe girecek bazıları ise 3 kasım 2009’daki seçimden sonra yürürlüğe girecek. Önce yürürlüğe girecek hususlardan biri HSK’nın yeniden oluşturulmasıdır. Diğer bir konun da yargıda birliğin sağlanmasıdır. Askeri yargı tamamen sona erdirilecek. Bir diğeri ise Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu AK Parti ile ilişiğinin sağlanmasıdır. Kurucu genel başkanımızı partimize davet edeceğiz ve kendilerini aramızda görmekten büyük bir bahtiyarlık duyacağız. İşimiz henüz yeni başlıyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yıldırım, “Kurucu Genel Başkanımızı Partimize davet edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin