Yılın Genç İş adamı ödülü Osman Demirci’nin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın Genç İş adamı ödülü Osman Demirci’ninEğitim gönüllüsü İş Adamı Osman Demirci’ye Ankara’da düzenlenen bir törenle yılın en genç iş adamı ödülü verildi.

Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen ve Ankara’da Sheraton Hotel de gerçekleştirilen ödül töreninde eğitime yönelik çalışmaları yanında ihracat ve Irak’a yönelik yatırımları nedeniyle Ö Midyat İthalat İhracat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman Demirci’ye  Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ödülünü verdi.

Gaziantep’te birçok okula çeşitli eğitim araç ve gereç desteği sağlayan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde özellikle Mardin’de okullara kütüphaneler kurulması yönünde çalışmalar yapan Osman Demirci MAREV başkanlığı döneminde de yüzlerce öğrencinin burs almasını sağlamış ve halen burs hizmetlerine devam etmektedir. Bölge ekonomisinin canlanması ve komşu ülkelere yönelik ihracatın arttırılmasında da önemli bir misyon üstlenen İş Adamı Osman Demirci Irak’a yapılan bir çok alandaki ihracata önemli isimler arasında yer alırken ünlü Türk markası firmaların Irak’taki yapılanmalarında ve burada mağazalar zinciri açmalarında da önemli destekler veriyor. Merinos markasının Irak distribütörlüğünü de yürüten Demirci ödül töreni sonrası yaptığı değerlendirmede “Güçlü ve büyük Türkiye için elimizden gelenleri yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Üreticilerimizin dünya genelinde yeni pazarlar bulmaları yönünde bizlerde gerekli AR-GE ve İnovasyon çalışmalarını yürütüyoruz. Komşu ülkelerle olan ticaretimizin attırılması ve bu ülkelere daha fazla ürün ihracatı yapılması yanında ünlü markalarımızın bu ülkelerdeki yapılanmalarına yardımcı oluyoruz. Böyle anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu oldum” dedi.  Tören sonrasında Demirci’yi kutlayan Başbakan Danışmanları Abdulkadir Aksu ve Necati Çetinkaya başarılı çalışmalarından dolayı Demirci’ye teşekkür ettiler.

Yılın Genç İş adamı ödülü Osman Demirci’nin
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılın Genç İş adamı ödülü Osman Demirci’nin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin