Yılmaz, “Liderimizin yanındayız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KİLİS Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, 1 Kasım seçimleri sonrası duruşlarının değişmediğini açıklayarak, “Saldırılara karşı ferasetle, sabırla ve dik bir şekilde liderimizin yanındayız” dedi.

Başkan Yılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde 12 yıllık AKP iktidarı ilk defa tek başına hükümet kuramayacağı bir seçim sonucu aldığını, MHP’nin ise 46 yıllık tarihi boyunca en iyi ikinci seçim sonucunu elde ettiğini belirterek, “Koalisyon kurmamak için elinden geleni yapıp ülkeyi erken seçime götürmeye adamış AKP, bu konuda başarılı olmuş ve 1 Kasım 2015’te ülkemizde seçimler tekrarlanmıştır” dedi.

Yılmaz açıklamasında şunları söyledi; “Haziran-Kasım dönemleri arasında ülkemizde daha önce davullarla karşıladıkları ve Oslo’da anlaştıkları PKK terör örgütüne birdenbire savaş açan AKP hükümeti, iktidarı uğruna ülkede kaos, ekonomik istikrarsızlık, kargaşa yaratmıştır.

İktidarda kaldığı süre boyunca basının büyük bir kısmını ele geçiren bu güruh, erken seçime kadar algı yönetimi yapmış, bilhassa partimizin tabanına göz dikmiştir. Devlet adap ve edebine yakışmayacak türlü yalanlarla halk, koalisyonu kurmayan tarafın partimiz olduğuna inandırılmış, 4 yılda bir gelen milliyetçi söylemlerle seçim propagandası yapmışlardır” dedi.

Yılmaz, “Liderimizin yanındayız”

Ankara’da söylediğini Diyarbakır’da da, Tunceli’de de söyleyen, tavrı her zaman Türk Milleti’nden yana olan liderleri Bahçeli’nin 7 Haziran’dan sonraki süreçte uzlaşmayan, hayırcı taraf olarak gösterildiğine dikkat çeken YILMAZ, şöyle devam etti;

“İnsanların dini duygularını sömürerek kutsal kitabımızı eline alıp adeta bir siyasi meta olarak kullananları, makara-bakara diyerek ayetlerle alay edenleri, şirke girip Allah’ın vasıflarını bir şahısta toplayanları, o şahsı peygamber ilan edenleri milletimizin “dindar” olduğu için tercih etmesi, sosyologların ve akademisyenlerin üzerinde uzun araştırmalar yapması gereken bir vaka olmuştur.

Hakkında hiçbir şaibe olmayan, tamamen milli ve bağlantısız, Türk milletinin öz evladı; bu güruh karşısında kıt imkânlarla tek başına savaşmaktadır. Küresel güçlerin üzerinde oyun oynayıp da ele geçiremediği partimiz, Türk Devleti’nin varlık-yokluk savaşındaki son kalesidir.

2011 yılı genel seçimlerinden önce yine aynı el, türlü kirli tezgahlarla partimize saldırılmış, partimiz karalanmış ve oynanmaya çalışmış, fakat liderimiz bu saldırılar karşısında tavrında en ufak bir eğilme olmadan dik bir duruş sergilemiştir.

Bir tarafta Oslo’cular, teröristlerle işbirliği yapanlar, milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, hırsızlar, arsızlar, her gittiği şehirde farklı konuşanlar; diğer tarafta haramı-helali ayıran, omurgalı duruşundan zerre taviz vermeyen, ömrünü ülkesi ve ülküsü uğruna harcamış vatan evladı.”

1 Kasım 2015 genel seçimleri sonucundan partimiz oy oranını düşürmüş olabilir. Demokrasi tarihinde siyasi partilerin illa ki iniş-çıkışları olacaktır. Fakat bizi hayrete düşüren milliyetçiliğini yaptığımız milletimizin teröristlerle işbirliği yapanlara “milliyetçi” diye, Kur’an ayetleriyle dalga geçenlere oy vermiş olmalarıdır.

Gerek küresel güçler, gerekse iktidarda bulunanlar bütün imkanlarıyla partimize ve liderimize saldırsınlar; Hun Devleti’nden Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar bu milletin asıl mayası, lokomotifi biz Türk milliyetçileri bütün bu saldırılara karşı ferasetle, sabırla, dik bir şekilde partimizin, liderimizin ve genel başkanımızın yanında, Türk Milleti’nin son kalesinde duracağız.

Biz bir ülkücü olarak arkasından gittiğimiz liderimizin dürüstlüğüne, adamlığına, dik duruşuna şahidiz ve ondan razıyız. Yarın Huzur-u Mahşere çıktığımızda liderimizin haramı-helali ayırarak yaşadığını bilmenin gönül rahatlığıyla hesap vereceğiz. Varsın onlar haram üzerine kurdukları dünyevi iktidarlarına sevinedursunlar.

Orhun Abidelerinde Bilge Kağan’ın “Türk Milleti için gece uyumadım, gündüz oturmadım” düsturuyla adeta ataları gibi gece uyumadan, gündüz oturmadan gidilmedik yer bırakmayan Ülkü Ocakları Genel Başkanımızdan razıyız. Maneviyatıyla, enerjisiyle, inanmışlığıyla, cesaretiyle ve samimiyetiyle ülkücü gençliğin kılavuzu Genel Başkanımızın her daim emrindeyiz.”

 

 

                                                                                        

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılmaz, “Liderimizin yanındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin