Yılmaz, Mısırlıgil’in  gözaltına alınmasına tepki gösterdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kılıs-belediye-baskanKilis Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Kilis’te dün Suriye tarafından art arda atılan roket mermileri sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 kişinin de yaralandığı olaya tepki göstererek artık tahammüllerinin kalmadığını belirtti.
Yılmaz, “Kilis’i hedef alan füzeler hepimizi üzmüş kızdırmış ve çaresizliğimizi bir kez daha ispatlanmıştır” dedi.
Yılmaz, “Olay günü Kilis eski MHP Belediye başkan adayı Hasan Mısırlıgil’in gözaltına alınmasına da sert tepki göstererek, “susmadık, susmayacağız, susturamazlar” ifadelerini kullandı.
Yılmaz, olay yerinde eski dostu yol arkadaşının eşinin hayatını kaybetmesine üzülmesi anormal bir şey mi? Emniyet müdürü olay yerini güvenlik çemberine alacağız demesi üzerine Mısırlıgil’in roket mermisi düşmeden önce neden önlem almıyorsunuz diyerek tepki göstermesi üzerine “alın bunu içeriye” emri vererek eski belediye başkan adayımız bir gün gözaltında kalmıştır.

Orada insanların canı yanıyor ancak birileri bunun ne demek olduğundan bihaber. Bilinmelidir ki MHP ve ülkücü camia hiçbir zaman devletimizin polisini ve askerini halkla karşı karşıya getirmemiştir ve karşı karşıya gelmemiştir. O Kızgınlıkla Kilis’i seven ve 2014 Yerel Seçimlerinde sadece 2,600 oy ile Belediye Başkanlığını kaçıran Hasan Mısırlıgil’in olaya tepki göstermesi sonucu gözaltına alınmıştır.
Öte yandan; Askerimi Polisimi Şehit eden teröristlerin cenazesinde boy gösteren ve Türk Devletine Meclis sandalyesinde kafa tutanlar, teröristlerle kucaklaşanlar, PKK İle Kandil’de görüşenlere, Apo’ya özgürlük isteyenlere, Üniversitelerde PKK Sempatizanlarına bir şey olmuyor da Hasan Mısırlığil’in yakını şehit olduğunda biraz fazla tepki gösterdi diye “alın bunu içeri” deniliyor.
Onların dokunulmazlıkları varsa Hasan Mısırlıgil’in de Kilislilerin ve Ülkücülerin gönlünde dokunulmazlığı vardır.
Bu kaçıncı roket, bu kaçıncı ölüm, Kilisliler bunları hak edecek ne yaptı? Artık ölümlere tahammülümüz yok, birileri bir şeylere kızacaksa ve önlem alacaksa Kilis’e roket atanlarla mücadele etsin.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılmaz, Mısırlıgil’in  gözaltına alınmasına tepki gösterdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin