YÖNETİM TOTEM YAPTI, ROYAL GALİP GELDİ…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YÖNETİM TOTEM YAPTI, ROYAL GALİP GELDİ…Beko basketbol liginde uzun zamandır galibiyet alamayan Royal Halı Gaziantep, evinde konuk ettiği Aliağa Petkim’i 72-64 yenmeyi başardı. Yönetim Kurulu ise maç öncesinde totem yaparak protokol tribününden aşağıya indi ve maçı saha kenarında basın mensupları ile birlikte izledi.

Beko Basketbol Ligi’nde Royal Halı Gaziantep, kendi evinde Aliağa Petkim ile Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden galip ayrılmanın sevincini yaşıyor.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, uzun bir aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını ancak takım oyunu anlamında tatmin olmadığını söyledi.

Zdovc; “Kazandığımız için mutluyum ancak takımın oyunundan tatmin olmadım. Hücumda ve savunmada ciddi hatalarımız var, bizim için stresli bir maçtı. Bazı maçlarda çok iyi oynamamıza rağmen kazanamadık, bu maçta da önemli olan bizim adımıza kazanmaktı. Bundan sonraki süreçte yapacak çok işimiz var, takım çok iyi başlıyor ancak tam kazanacağımız anda gevşiyoruz” dedi.

Aliağa Petkim Başantrenörü Muharrem Aclan Kavasoğlu ise Gaziantep Royal Halı’nın ev sahibi olma avantajını iyi kullandığını belirterek yabancı sorunu yaşadıklarını söyledi. Aclan; “maç içerisinde ciddi tempoyla oynuyoruz ve bu da maçın sonunu getirmemizi zorlaştırıyor. Çok ciddi yabancı sorunumuz var ve yaklaşık olarak 8-9 haftadır bu şekilde devam ediyoruz. Maçın kırılma anlarında ofansta iyi seçimler yapamadık, takviye olmadığı sürece değişen bir şey olmayacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YÖNETİM TOTEM YAPTI, ROYAL GALİP GELDİ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin