YOZBATIRAN, “BOZKURTLAR EĞİLMEZ TÜRKMEN DAĞI GEÇİLMEZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bayrbucak-turkmenleriGaziantep’te Ülkücüler Kırkayak parkında toplanarak Rusya uçaklarının desteğiyle Suriye ordusu tarafından Türkmen Dağı Bölgesine yapılan operasyonları yürüyüş yaparak protesto etti.
Kırkayak Parkı’nda bir araya gelen ülkücüler sloganlar atarak Yeşilsu Parkı’na yürüdü.
Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, “Bugün Türkmen dağında yapılan mezalimin mağdurları her biri öz gardaşımız olan Bayırbucak Türkmenlerinin sesi olmak nefesi olmak üzere buradayız diyerek yetkililere seslendi.
3 SAATTE ŞAM’A GİRENLER NEREDE?
Günlerce Rus uçakları tarafından havadan bombalanan Bayırbucak Türkmenleri ‘nin yalnız olmadığına dikkat çeken Yozbatıran, Mısır’da ki bir çocuğa günlerce sahte gözyaşı döken sözde dindarlar binlerce Türkmen balasına seyirci kalıyor. 3 Saatte Şam’a yetişiriz diye naralar atan mahalle kabadayıları 10 dakika mesafede bulunan Bayırbucak katliamına neden sesiz kalıyor” dedi.

Yozbatıran konuşmasına şöyle devam etti;
Defalarca Türkmen dağındaki ve dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan soydaşlarımızın mağduriyetine dikkat çekmeye çalıştık. Bu insanların tek suçu Türkçe konuşmak Türk olmak ve ata yadigarı olan topraklarda yaşamak. Kendi çocuklarının ifade vermesini bile kabullenemeyen aymazlar Türkmen çocuklarının boğazlanmasına seyirci kalmışlardır. Fransa’da öldürülen üç terörist için sokaklara düşen devlet yöneticileri Türkmen analarının uğradığı mezalime kör ve sağır kalmışlardır. Her platformda ümmetin temsilciliğine soyunan münafıklar akan kan Türk kanı olunca seslerini kesmişlerdir. İnsan hakları savunucularından hiç bir ses çıkmamıştır. Eli silahlı hainler öldüğünde yas ilan edenlerin yüzünde en ufak bir üzüntü belirtisi görülmemiştir.
“BİZİM TOPA TÜFEĞE İHTİYACIMIZ OLMADIĞINI YEDİ DÜVEL BİLİR”
Bizleri, başbuğun Bozkurtlarını bir gün Ermeni bir gün Fransız bir başka gün başka yüze ve kimliğe bürünen kimliksizlerle karıştırmasınlar. Bizler ezelde var olan ebediyen de var olacak olan şerefli Türk milletinin birer temsilcisiyiz. Eğer kendini süper güç olarak tanımlayan şer odakları ve onların Ortadoğu’da ki projelerinin eş başkanları unuttularsa Türkün gücünü hatırlatmasını iyi biliriz.. Bizim emperyalist fahişeleri yenmek için topa tüfeğe çok da ihtiyacımızın olmadığını 7 düvel bilir. Şanlı Antep savunması bunun sadece bir örneğidir. Bu zulme sessiz kalacağımızı biraz bağırıp duracağımızı sanmasınlar. Gelişmeleri en başından beri takip ettik ediyoruz ve edeceğiz. Devlet yetkilileri gereken önlemleri almaz ise Türk’ün intikamı gecikmeyecektir. Hepimiz Türkmen dağı savunmasında can alıp can vermeye hazırız bu böyle biline.

suriye-turkmen

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YOZBATIRAN, “BOZKURTLAR EĞİLMEZ TÜRKMEN DAĞI GEÇİLMEZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin