Yüksel Keser’den alkışlık bağış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantepli hayırsever Yüksel Keser, Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi için 2 milyon 250 bin TL bağışladı

Gaziantepli hayırsever Yüksel Keser, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan Çocuk Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi için, kendisine miras olarak düşen 2 milyon 250 bin TL’yi bağışladı. Hayırsever Eker, “Eşimden kendi payıma düşen parayı nasıl kullanacağımı düşünürken, KOVİD 19 salgını nedeniyle yoğun bakım ünitelerinin ne kadar önemli olduğunu tanık oldum ve hayrımı çocuk hastanesinin yoğun bakım ünitesinde değerlendirmek üzere yapmaya karar verdim” dedi.

YOĞUN BAKIMIN ÖNEMİNİ GÖRDÜM BAĞIŞTA BULUNDUM

Rektörlük makamındaki törende Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin ile birlikte protokole imza atan hayırsever Yüksel Keser, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Eşim Ömer Bey fedakârlık yaptı ve bana iki arsa bıraktı. Ben de bu arsalardan benim hakkıma düşen birisini hayır için bağışlama kararı verdim. Okul mu yaptırayım, sağlık için mi bağışta bulunayım diye düşünürken, KOVİD 19 hastalığının tedavisinde yoğun bakım ünitelerinin ne derece önemli olduğuna tanık oldum. O yüzden de bağışımı, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’nın sağlık ayağı kapsamında yapma kararı alarak, Gaziantep Üniversitesi’nin tamamlanan Çocuk Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere çocuklarımın da onayını aldım. Bir arsam daha var. O da satıldığında yine hayır için kullanmayı düşünüyorum. Eşim bana bu mirası bırakarak fedakârlık yaptı. Ben de onun adını yaşatacağım. Bağışta bulunduğum için çok mutluyum.”

HAYINSEVERLERE ÖRNEK OLACAK

Hayırsever Yüksel Keser’e bu anlamlı bağışından dolayı teşekkür eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, özellikle Kovid Pandemisi sırasında hastanelere, yoğun bakımlara ve sağlık sektörüne yapılacak yatırımlara büyük ihtiyaç duyulduğunun bir kez daha ortaya çıktığını vurguladığı açıklamasında şunları söyledi: “Sağolsun hayırsever Gaziantepli hemşerimiz, çocuk hastanemizin bitmek üzere olduğunu ve yoğun bakımda ciddi bir şekilde ihtiyaç olduğunu kendisine iletince, gönülden bu kapsamda büyük bir destek vermek istedi. Kendilerine 2 Milyon 250 Bin TL’lik bağışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda biz de kadirşinaslık göstererek yapılacak yoğun bakım ünitemizin isminin Yüksel-Ömer Keser Yoğun Bakım Ünitesi olması yolunda protokol imzaladık. Bu, umarım Gaziantep’li diğer hayırseverlerimize bir örnek olur. Diğer hayırseverlerimizi de “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma kampanyasında olduğu gibi, sağlık sektörlerine yatırım yapmaya davet ediyoruz. Kamuoyu huzurunda hayırseverimize kendi adıma, üniversitem adına ve hastanemiz adına teşekkür ediyor, ‘İyi ki varsınız’ diyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yüksel Keser’den alkışlık bağış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin