Yum-Bir ‘den bayram mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Yum-Bir’ Den Bayram mesajı Gaziantep Yumurtacılar Birliği Başkanı Kenan Uygur, Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, yazılı bir açıklama yaptı.

Gaziantep Yumurtacılar Birliği Başkanı Kenan Uygur, Kurban Bayramı’nın Türk milleti ve tüm insanlık için huzur, mutluluk ve barış getirmesini dileyerek, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

“Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günler olup, yardımlaşmayı, örf ve adetlerimizi canlı tutmayı ve insanları ortak duygularda buluşturan sayılı günlerdir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yum-Bir 'den bayram mesajı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yum-Bir ‘den bayram mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin