YUMURTA YİYEREK TAM 17 KİLO VERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YUMURTA YİYEREK TAM 17 KİLO VERDİTürk Halk Müziğinin güçlü sesi Bülent Serttaş üç ayda her sabah dört yumurta yiyerek tam 17 kilo verdi.

Tecnoplas PVC, yeni reklam  filminin tanıtımı için Gaziantep’e gelen sanatçının kilo verdiği görüldü. Kilolarından nasıl kurtulduğu sorusuna “her sabah dört yumurta yiyerek” cevabını veren sanatçı yeni albümü öncesinde uzun süredir kameralar karşısına çıkmadığını ancak Tecnoplas’ı kıramadığını belirtti.

Tanıtım toplantısına güler yüzüyle renk katan Serttaş “ Tecnoplus zayıflatan reklam” esprisi yaparak “ Tecnoplas reklam filmine evet dedikten sonra kameralar karşısına geçtim ve bana zayıflamam gerektiğini söylediler. Yaşam koçum önderliğinde rejime başladım ve 3 ayda tam 17 kilo verdim. Bu arada konser için 10 gün yurt dışına çıkmam gerekti. İpin ucunu biraz kaçırsam da yeniden rejime devam ediyorum. İlk çekimlere başladığımızda gömleğim tam oturuyordu. Daha sonra yeniden çekime başladık ve arkamdan mandalla tutturduğumuz gömleğim dört parmak büyük geliyor. Bu durumdan çok memnunum yeni albümüm çıkmadan kameralardan kendimi saklıyordum ama Tecnoplas’ı kıramadım” dedi.

Yeni albümünde Gazianteplilere birde müjdesi olduğunu belirten sanatçı, Gaziantep benim uğurlu şehrim ben bu şehir sayesinde çok ekmek yedim ve size olan borcumu sizin için hazırladığım “ANTEPLİ” parçası ile ödemek istiyorum ayrıca yeni albümümde yer alan bir parçaya da Gaziantep’te klip çekeceğim” diyerek Gazianteplilere teşekkür etti.

Her sabah dört yumurta yiyerek başladığı rejimine yaşam koçu önderliğinde devam edecek olan sanatçı yaptığı rejimin detaylarını bir sır gibi sakladı. Kahvaltılı basın toplantısında önünde ki yiyecekleri yememek için kendini zor tutan sanatçı daha fazla kilo vermeye kararlı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YUMURTA YİYEREK TAM 17 KİLO VERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin