YURTDIŞI FIRSATLARI AIESEC’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YURTDIŞI FIRSATLARI AIESEC’TEGaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda Türkiye İktisadi ve Ticari İlimler AIESEC Gaziantep Şubesi tarafından, Üniversitemiz öğrencilerine eğitim, kariyer, kişisel gelişim ve yurt dışı fırsatları hakkında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yurt dışı fırsatları hakkında bilgi veren AIESEC Gaziantep Değişim Koordinatörü Murat Severoğlu, “AIESEC üyelerine ve üye olmayan üniversite öğrencisi veya yeni mezunlara 110 ülkede çalışma fırsatı sunar. AIESEC’in Uluslararası Staj Değişim Programı” sayesinde bir buçuk ay ile bir buçuk yıl arasında değişen sürelerle 110 AIESEC ülkesindeki herhangi bir firmada tam zamanlı ve maaşlı staj yapabilme fırsatı sunar. Gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerinde staj yapma imkânı da AIESEC’in bir diğer yurt dışı staj tecrübesi fırsatıdır” şeklinde konuştu.

Üyelik fırsatları hakkında bilgi veren AIESEC Gaziantep Yetenek Yönetim Koordinatörü Alper Seçkin, “AIESEC Türkiye ekim ayında 12 şubesinde üye çekim süreci gerçekleştirmektedir. Bu süreçler sırasında, web sayfamızdan üyelik başvurusuna ulaşabilir ve üniversitenizin bulunduğu lokaldeki AIESEC şubesi için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. AIESEC’e üye olmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir” ifadesinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YURTDIŞI FIRSATLARI AIESEC’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin