Zehra Gençlik Olimpiyatlarına gitti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zehra Gençlik Olimpiyatlarına gittiGaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo sporcusu Zehra Döşüçukur Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan 2. Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları’na katılmak üzere yola çıktı.

İlki 2010’da Singapur’da düzenlenen ve Nanjing’in ikincisine ev sahipliği yaptığı organizasyonda, 14-18 yaş arası sporcular 28 branşta mücadele edecek. Oyunlara 100’ün üzerinde ülkeden 3 bin 600 sporcunun katılması beklenirken  Gaziantep’in yetiştirmiş olduğu ve Türkiyenin Taekwondo da 1 numaralı sporcusu olan Zehra Döşüçukur da Gençlik Olimpiyatlarına katılmak üzere Çin’e gitti.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada Zehra’nn çok başarılı ve yetenekli bir sporcu olduğunu kaydedildi.  Böylesi yetenekli sporcuların Türkiye’de zor yetiştiğinden bahsedilen açıklamada “Zehra Döşüçukur Gaziantep’te bulunan sporcular arasında Taekwondo branşındaki  yeteneklerden bir tanesidir. Başarılı olmasının en büyük nedeni yetenek ile çalışmayı birleştirmesidir. Sporcumuzun Çin’den başarılı bir sonuçla dönerek hem ülkemizin hem de şehrimizin gurur kaynağı haline gelmesi bekleniyor.” denildi. Zehra Döşüçukur Milli Takım kafilesi ile birlikte 11 Ağustos tarihinde yola çıktı, kafile 30 Agustos’ta ise tekrar ülkemize dönecek.

Zehra Gençlik Olimpiyatlarına gitti
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zehra Gençlik Olimpiyatlarına gitti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin