Zeliha Kara Türkiye Şampiyonu oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeliha Kara Yıldız Bayanlarda Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu’ nun 2016 Faaliyet Programında yer alan “Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası” Müsabakaları 22 – 24 Ocak 2016 tarihleri arasında Isparta Işıkkent Spor Salonunda  düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı,10 ilden 150 sporcunun mindere çıktığı müsabakalarda sporcu Zeliha KARA’nın rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olduğunu söyledi. Arkaltı Türkiye şampiyonu olan Kara’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı,  “Kilislilere böyle bir guru yaşattığı için sporcumuza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin sporda ve her alanda başarılı olması bizleri onurlandırıyor.  Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2016 yılı müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Zeliha Kara’yı ve antrenörlerini kutluyor,başarılarının devamını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
    Zeliha Kara Türkiye Şampiyonu oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin