Zirve’den Kamu Kurumlarına Destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirve’den Kamu Kurumlarına DestekZirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl, Adıyaman’daki kamu kurum ve kuruluşları il müdürlerine “Etkin ve Kaliteli Yönetim” başlıklı eğitim semineri verdi.

Valilik Seminer Salonunda Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl’ın konuşmacı olduğu  eğitim seminerine Vali Yardımcıları ile Kamu Kurum ve Kuruluş İl Müdürleri katıldı. Adıyaman’da idarecilerin ve personelin eleştirel ve yaratıcı düşünme süreçlerinin gelişimini ve üst düzey becerilerini sergileyebilmelerini, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının farkına vararak, sorumluluklarını yerine getirebilmeyi, Adıyaman için değişim ve gelişimin öncü kitlesi olabilmelerini sağlamak amacıyla Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl tarafından verilen “Etkin ve Kaliteli Yönetim” adlı eğitim seminerinde, iletişim ve beden dili konuları ele alınarak, bu seminer ile amacın hızla gelişen ve değişen dünyada idarecilerin ve personelin yeni gelişimlere ve değişimlere ayak uydurmasını ve daha etkin ve verimli bir idareyi hakim kılmak olduğu ifade edildi.

Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl, “Etkin ve Kaliteli Yönetim başlığı adı altında verilen bu seminer ile amacımız kamudaki idareci ve personelin problem çözme yeteneklerini, lider yönetici farkını, protokol kuralları ve zaman yönetimini en iyi değerlendiren, işe koşan, girişimci ve yenilikçi yönetici potansiyelini ortaya koymaktır.”dedi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Adıyaman’da gerçekleştirilen bu seminer ile ilgili şunları dile getirdi; “Etkin ve kaliteli yönetimin ana temellerinden biri iletişim ve beden dilidir. Zirve Üniversitesi olarak öğrencilerimize bu konularda eğitimlerde vermekteyiz. Öğrencilerimiz sahaya çıktıklarında değişen dünyada yeni gelişmeleri takip etmeleri, değişimlere ayak uydurmaları için eğitimlerinin yanı sıra bu tür aktivitelere de yer veriyoruz. Değişen dünya düzeninde iş hayatında kişilerinde bu değişime ayak uydurmaları ve iletişimlerinin güçlü olması oldukça önemlidir.”dedi.

Zirve’den Kamu Kurumlarına Destek
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zirve’den Kamu Kurumlarına Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin