Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Liderliği Bırakmıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Liderliği BırakmıyorZirve Üniversitesi Basketbol Takımı Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi (TB3L) 11. Haftasında evinde Muğla Ormanspor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen maçta Zirve Üniversitesi, Muğla Ormanspor’u 51-45 yenerek liderliğini bırakmadı.

Maça iyi başlayan Zirve Üniversitesi ilk periyotu 13-10 önde kapattı. İkinci periyotta etkili olan deplasman ekibi Muğla Ormanspor ilk devreyi 25-21 önde kapattı. Üçüncü periyotta taraftarının desteği ile maça asılan Zirve Üniversitesi skoru 36-34 yaptı. Son periyotta da iyi mücadelesine devam eden Zirve Üniversitesi karşılaşmayı 51-45 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi Basketbol takımını ve teknik ekibi aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Umarım başarılarının devamı gelir ve sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Timuçin Meriç,” Bizim için beklentilerimizin altında bir müsabaka izledik. Birlikte çalışarak eksiklerimizi en kısa zamanda halledip, daha iyi duruma geleceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Liderliği Bırakmıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin