Zirve Üniversitesi’nde Kayıt Heyecanı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen ve başarı çizgisini her geçen yıl daha da arttıran Zirve Üniversitesi 2015–2016 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrencilerin heyecanı yaşanıyor.
Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversiteleri arasında yer alan Zirve Üniversitesi, akademik ve idari personeli ile Zirve ailesine yeni katılan öğrencilerini karşıladı.
Yeni Zirve’liler Türkiye’nin Her Yerinden
Zorlu sınav maratonu ve yorucu bir tercih döneminin ardından hayallerini Zirve Üniversitesine taşıyan öğrencilerin kayıtları 3-6 Ağustos tarihleri arasında Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsünde gerçekleştirilecek.
Özellikle Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden yoğun talep gören Zirve Üniversitesi, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Manisa, Eskişehir, Trabzon, Afyonkarahisar, Balıkesir, Konya, Samsun, Aydın, Muğla, Antalya, Van, Erzurum, Kayseri, Sivas ve Ordu gibi ülkemizin 81 ilinden gelen yeni öğrencilerini ağırlıyor.
Yeni Öğrencilerimizin Heyecanlarına Ortak Oluyoruz
Kayıt esnasında yeni öğrencilerle yakından ilgilenen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Öncelikle yeni öğrencilerimize Türkiye’nin en hızlı gelişen ve en çok tercih edilen üniversiteleri arasında yer alan Zirve Üniversitesi’ne hoş geldiniz diyorum. Kayıt günlerimizin ilk günden bu kadar yoğun geçmesi bizi çok mutlu ediyor.Bu yeni dönemin hem üniversitemiz hem de yeni öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimizi ‘Eğitimin Zirve’sinden Yaşamın Zirvesine’ hazırlarkenZirve’yi tercih eden tüm öğrencilerimize ve onlara hayatları boyunca destek olan velilerimize teşekkür ediyor ve onlara Zirve Üniversitesi’ndeki hayatları boyunca üstün başarılar diliyorum.” dedi.
6

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zirve Üniversitesi’nde Kayıt Heyecanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin