Zirve’nin Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirve Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen  Zirve’nin Yıldızları ödül töreni, Zirve Üniversitesi Rektörlük Konferans salonunda düzenlenen törenler sahiplerini buldu.  Ödül törenine Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Zirve Üniversitesi Genel Sekreteri İhsan Palta, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi fiziki ve akademik altyapısı ile öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirirken aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerle gelişmesini sağlamaktadır. Üniversitelerin sadece akademik anlamda öğrencilere bir şeyler katması yetmez bunun yanında sosyal gelişimlerini de sağlaması gerekir. Bizde bu yıl Zirve Üniversitesi olarak yaklaşık 1000 etkinlik gerçekleştirdik.Bu etkinliklerde emeği geçen öğrenci kulüplerimize ödül vermek için bir arada bulunuyoruz. Etkinliklerini düzenleyen başta Zirve Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor müdürlüğü olmak üzere, öğrenci  kulüplerimize katılım sağlayan değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Zirve Üniversitesi öğrenci kulüpleri ödüllerini aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zirve’nin Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin