ZİYARETÇİLERDEN HAYVANATBAHÇESİNE TAM NOT

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZİYARETÇİLERDEN HAYVANATBAHÇESİNE TAM NOTGaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi ziyaretçilerinden tam not almaya devam ediyor.

Hayvanat Bahçesi Müdürlüğü ile Gaziantep Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinden oluşan anketör grubu tarafından, Hayvanat Bahçesine gelen 90 Bin kişi üzerinde yapılan anketin sonucuna göre ziyaretçiler Hayvanat Bahçesine Tam Not verdiler.

Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Müdürü Vet. Hekim M.Celal Özsöyler, “Hayvanat Bahçemizi 2011 yılı içerisinde yaklaşık 2 milyon 480 Bin kişi ziyaret etmiştir. Avrupa’nın üçüncü, Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi, 260 tür ve 6700’a yaklaşan hayvan sayısı ile ciddi bir potansiyele sahiptir” dedi.

ZİYARETÇİLERDEN HAYVANATBAHÇESİNE TAM NOT

ZİYARETÇİLERDEN HAYVANATBAHÇESİNE TAM NOT90 BİN ZİYARETÇİ

Özsöyler, “Yaklaşık 1 Milyon metre kare alan üzerine kurulmuş olan Hayvanat Bahçemize gelen ziyaretçilerimizin değişik zamanlarda bahçemizle ilgili kanaatlerini öğrenmek için değerlendirme anketleri yapıyoruz. Aralık ayı içerisinde Gaziantep Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile 90 Bin ziyaretçi üzerinde yaptığımız ankette 84 Bin 400 kişi hem bahçemizi hem de diğer unsurları çok beğendiklerini belirttiler” diye konuştu.

90 Bin ziyaretçiden 46 Bin 200’nün hayvanat bahçesine ilk defa geldiğini, 16 Bin 600 kişinin iki kez, 10 Bin 200 kişinin üç kez, 5 Bin 700 kişinin dört kez, 11 Bin 300 kişinin ise beş ve üzeri bahçeyi ziyaret ettiklerini belirlediklerini söyleyen M.Celal Özsöyler, “Ziyaretçilerimizin 38 Bin 200’ü şehir içinden, 48 Bin 700’ü şehir dışından, 3 Bin 100’ü ise ülke dışından geldi. Fil, Su Aygırı, Zürafa, Yırtıcı Hayvanlar, Akvaryum ve Kuş Kafeslerini çok beğendiklerini belirten ziyaretçilerimiz Fok Balığı, Gergedan, Karıncayiyen, Armadillo, Beyaz Kanguru ve Kapibari’yi bahçemizde görmek istediklerini söylüyorlar. Bu türlerin de hayvanat bahçemize kazandırılması için çalışıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ZİYARETÇİLERDEN HAYVANATBAHÇESİNE TAM NOT

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin