“SÖNMEZ EZGİLER” SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“SÖNMEZ EZGİLER” SEYİRCİYLE BULUŞUYORTürk Halk Müziği Sanatçısı Cemile Sönmez, GNC Medya Grubu yapımcılığında Gaziantep Olay TV’de “Sönmez Ezgiler” adlı program çekimi için geldiği Gaziantep’te önce Narkoz Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Müzik hayatına 1985 yılında başlayan Türk Halk Müziği sanatçısı Cemile Sönmez ve Genç Medya Grubu ortaklığında Gaziantep Olay TV’de yayımlanacak programların ilk çekimi Pazarcık’ta yapıldı. Sanatçı Cemile Sönmez yıllardır birçok televizyon kanalından program teklifi aldığını ancak kafasında şekillenen programın GNC Medya Grubu tarafından kendisine sunulduğunu ifade etti. Sönmez; “ Müziğe 1985 yılında başladım. Daha sonra 10 yıl kadar ara vermek zorunda kaldım ve bu dönemde konservatuar dönemim oldu. İki sene şan eğitimi aldım. Benim kafamda hep bir televizyon programı vardı ancak benim düşündüğüm tarzda bir program sunulmamıştı.  GNC Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Genç tarafından bana sunulan proje gerçekten beni çok etkiledi ve bu programı yapmam gerekiyor diye düşündüm. Program tamamen alt yapısı hazırlanmış, seviyeli bir program. Programın bir diğer özelliğimde halkla iç içe olması ve konser çekimlerinin olması. İnşallah önümüzdeki günlerde Gaziantep Olay TV’de Cemile Sönmez ile “Sönmez Ezgiler” adlı programa başlıyoruz. Her Pazar yayımlanacak şekilde çekeceğimiz bu program GNC Medya grubunun yapımcılığını üstlendiği yaklaşık iki aydır üzerinde çalışılan bir program. İlk bölümünü Pazarcık’ta çekeceğiz ve tüm halka açık bir program olacak. Hepimiz çok yorulduk ama tatlı bir yorgunluk, umarım ilk program ile birlikte bu yorgunluğumuzun hepsini atacağız. Ben Halk Müziğimizin kıymetinin bilinmesini istiyorum ve Halk Müziği ile Sanat Müziğinin hiçbir zaman ölmeyecek öz müziğimiz olduğunu düşünüyorum.  Yeni nesil her ne kadar Pop tarzı müziklere kaysada, gençlerimiz arasından çok güzel bağlama ustaları da yetişiyor. Ben bu genç yeteneklerle sürekli diyaloğ halindeyim ve her zaman onlara destek olmaya çalışıyorum. Ayrıca Narkoz Gazetesine de sanatçılara vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum” diyerek her Pazar izleyicileri “Sönmez Ezgiler” adlı programı izlemeye davet etti.

“SÖNMEZ EZGİLER” SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Dokuz yaşından beri saz çalan oğlu Uğurcan’nın eşliğinde türkülerini seslendiren sanatçı oğlu ile aynı sahneyi paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

“SÖNMEZ EZGİLER” SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Ünlü sanatçı Cemile Sönmez Narkoz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya ile bir süre sohbet ettikten sonra çekimler için Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine gitti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SÖNMEZ EZGİLER” SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin