Künye

Künye - Narkoz Haber

Narkoz Haber  Yönetim Merkezi

Adres : İncili Pınar Mah. 36015 Nolu Sok. Ali Api Apt. 2/C Şehitkamil Gaziantep
Telefon : +90 342 232 42 43
Email : [email protected], [email protected]

İmtiyaz Sahibi:

Mezine Sırakaya

Yazı İşleri Müdürü:

Mezine Sırakaya

Genel Yayın Yönetmeni

Kubilay Han Demir

Dizgi Tasarım:

Ramazan Atakan Cehri

Hukuk Danışmanları:

Av. İhsan Sancar Koçoğlu

Av. Ezgi Tümüklü Akkuş

Yayın Kurulu:

Mehmet Emin Tatlı,

Yalçın Tan Dirmilli,

Uğur Sırakaya

Reklam Direktörü:

Tuğçe Öğün

Muhabir:

Sıla Özdemir

Mali Müşavir:

Mehmet Emin Tatlı

Eğitmen, Danışman:

Turgay Karabay

Sinema Eleştirmeni:

Kıvanç Terzioğlu

Diyetisyen:

Saadet Tayşi

Kişisel Gelişim Uzmanı:

Hacer Bülbül

Abonelik:

[email protected]

Yer Sağlayıcı:

CloudVist

Yazılım:

WordPress

Yazılım Geliştirme

Serdar KAYA

Yayınlanan ilanların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir.
Ayrıca sitemizde yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. narkozhaber.com yazıların sorumluluğunu almamaktadır.

Narkoz Haber Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir.

Gizlilik Politikası

narkozhaber.com tüm hakları saklıdır. Site içerisinde yer alan kod, haber, yazı, resim, ses dosyaları, videolar, röportajlar, dizayn, tasarım ve materyallerin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları ile korunmaktadır. İçerikler, izinsiz ve ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez ve yayınlanamaz. businessworldglobal.com basın ahlak ve ilkelerine uygunluk konusunda hassasiyet göstermekte olup özgün habercilik ilkesine dayalı sistemde çalışmaktadır. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Site ismi harici linklerin sorumluluğunu almaz. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.

“Dünya açılan pencereniz”

16.Aralık.2010 tarihinde Gaziantep yerel medyasına Narkoz Haber Gazetesi ile sizlere hizmet vermeye başladık. Narkoz Sağlık Dergisi’ni de bünyemize katarak sağlığın nabzını dergimizle tutuk. Haftalık yayın yapan Narkoz Haber Gazetesini kapatarak, Dijital çağa ayak uydurmak üzere kurduğumuz www.narkozhaber.com ile yolumuza devam ediyoruz. Artık dünya dijital ve teknoloji ürünleri ile size daha çok yakın. İlkeli, halkın sesine kulak veren, hiç kimsenin etkisi altında kalmayan tarafsız yayıncılığı benimsenmiş sitemizde doğru habercilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda siz okuyucularımızla ilerlemekten onur duyuyoruz.

Başak ajans olarak reklam, tanıtım ile firmamızın vazgeçilmezi olmak için çaba harcayarak sizlere yeni bir hizmet daha sunacağız. Öncelikle her zaman insani ilişkilerdir. Hem www.narkozhaber.com sitesi, hem de başak ajans olarak sizlerle tanışmak “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır” mantığı ile hareket ederek sizlerle dostluk kurmak ilkelerimiz arasındadır. Hizmetlerimiz Başak Ajans’la daha etkin bir şekilde devam etmekte ve edecektir.

Misyonumuz

Narkoz Haber Sitesi kurulduğu andan itibaren “Narkoz” isminden yola çıkarak halkın uzun süre üzerinde etkili olan narkoz etkisini onların üzerinden kaldırarak gerçekleri en doğru şekli yazmak ve okutmak ile olacaktır.

Kendisini Gaziantep basınında her görüşe karşı tamamen objektif bir noktada gören kuruluşumuz bu çizgisini yükselen başarı grafiği ile devam ettirecektir. Sitemiz ve Narkoz Sağlık Dergisi’nin ismi patentli olup 41. madde gereği tüm hakları bize aittir.

TÜRKİYE’de İLK!

NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ SAĞLIK ÖDÜLLERİ TÖRENİ

Gaziantep’ten tüm Türkiye’ye örnek bir proje ile 2014 yılında Sağlık Çalışanlarının motivasyonu yükseltmek amacıyla tatlı bir rekabete ev sahipliği yaptık. 12 Kategoride ödül dağıttık.

25 Kişilik ödül komisyonumuzun belirlediği ödüller şöyle;

Yılın Hekimi, Yılın Akademisyeni, Yılın Hemşiresi, Sosyal Sorumluluk Ödülü, En İyi Çalışanı Sağlık Ekibi, Onur Ödülü, Dr. Ersin Arslan Genç Bilim Adamı ödülü, Yılın Sağlık Yatırımcısı ödülü, İnovasyon Ödülü, Medya Ödülü, En iyi Sağlık Programı Ödülü, Sağlıkta Eğitime Katkı Ödülü

Geleneksel Hale getirdiğimiz Narkoz Sağlık Dergisi “SAĞLIK ÖDÜLLERİ” bu yılda sahiplerini bulacak…

Farklılıklarımız

1) Narkoz Haber Sitesi günlük ve son dakika haberleri ile dünyaya açılan pencereniz olmaya devam ediyor. İHA Haber Ajansı dışında haberleri kullanmak yerine kendi haberlerini bizzat olayları yaşayarak kendisi yapar.

2) Narkoz Haber Sitesini uygulama olarak telefonuna indirebilir ve dünyada neler olup bittiğinden anında haberdar olabilirsiniz.

3) Narkoz Haber Sitesi herhangi bir siyasi dayanağa sığınmaz. Olayları herkesin çerçevesinden eşit şekilde değerlendirerek ortaya tarafsız bir yorum koyar.

4) Narkoz Haber Sitesi kaliteli kalemleriyle iddialı köşe yazılarına sahiptir.

5) Narkoz Haber Sitesi “Firma Tanıtım Köşesi” ile bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu köşe firmanızı, çalışma prensip ve yöntemlerinizi, çalışma arkadaşlarınızı en güzel yönleriyle tanıtmanızı sağlar. Ayrıca bu tanıtım karşılığında herhangi bir talebi olmaz.

6) Narkoz Haber Sitesi kendi kulvarını, değerini ve fiyatını kendisi belirler.

7) Narkoz Haber Sitesi olarak tüm basın mensubu arkadaşlarımıza başarılar diler. Onları kıracak ve üzecek her tür rekabetten kaçınır.

BAŞAK AJANS

Her tür matbaa işleri yanı sıra, tasarım ve grafik, organizasyon, reklam, promosyon ürünleri, Basın Danışmanlığı vb. hizmetler sunmaktadır.

[email protected], [email protected]

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin